Închide meniul

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 octombrie 2024, 0:33

Reclamă
„Vine Ianis Hagi la FCSB? Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

Gigi Becali şi Ianis Hagi/ Colaj Hepta

Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali când a fost întrebat dacă Ianis Hagi vine la FCSB. Patronul campioanei a spus că este greu ca Ianis Hagi să ajungă la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Becali crede că Ianis Hagi, dacă va reveni în România, ar fi bine să meargă la Farul. Reacţia a venit în contextul în care în rpesa din Scoţia a apărut informaţia conform căreia Ianis ar putea ajunge la FCSB în iarnă.

Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali despre Ianis Hagi

„Nu e adevărat, nimic nu este adevărat. Ianis, dacă ar fi să vină în România, cel mai potrivit ar fi la Farul să îl ajută pe tatăl său şi pe el. M-aş bucura să vină Ianis, dar e greu”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea: „O problemă internă!”

Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea despre internaţionalul român. Philippe Clement a vorbit despre motivul pentru care fiul lui Gică Hagi a revenit în lotul primei echipe, dar a precizat că încă nu se poate baza pe mijlocaşul de 25 de ani.

Ianis Hagi a evoluat la echipa a doua a lui Rangers, de la revenirea din împrumutul la Alaves. Totul din cauza unei clauze din contract. Ianis a jucat 99 de meciuri şi ar fi primit un bonus de peste 300.000 de euro dacă atingea borna 100. Românul a fost reprimit la prima echipă abia după ce a renunţat la clauză.

Reclamă
Reclamă

„(Cât de mult te-ai bucurat că Ianis Hagi s-a întors la prima echipă?) Ianis a avut o problemă legată de contract, care era de înainte să vin eu aici. Aceasta s-a rezolvat acum, astfel că Hagi s-a întors la antrenamentele echipei mari. Vrem să îl aducem la cel mai bun nivel și asta avem acum de făcut.

(Cum este să perspectiva de a-l avea pe Ianis Hagi drept o opţiune?) Încă nu este o opţiune. Este un drum de străbătut. Cu cât mai mulţi jucători ai, care pot să facă diferenţa, cu atât mai bine este. Cu siguranţă nu a fost o situaţie pe care mi-am dorit să o am. Acum s-a rezolvat!

(Nu ai putut grăbi negocierile dintre cele două părţi, pentru a arăta că îl vrei la echipă?) Nu vreau să răspund la această întrebare, este o problemă internă.

Reclamă

Ianis s-a antrenat o singură dată, s-a pregătit doar la echipa a doua. L-am lăsat să joace meciuri cu echipa secundă, pentru a fi cât mai bine din punct de vedere fizic. Vom vedea în următoarele săptămâni cum este. Trebuie să se lupte pentru un loc în echipă. La fel este şi pentru ceilalţi jucători„, a declarat Philippe Clement.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:20

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

0:05

Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League. Pe ce loc se află FCSB după victoria uriaşă cu PAOK Salonic

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și