Închide meniul

Vinicius, curtat insistent de PSG! Francezii i-au propus un salariu uriaş pentru a o părăsi pe Real Madrid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2022, 10:23

Vinicius, curtat insistent de PSG! Francezii i-au propus un salariu uriaş pentru a o părăsi pe Real Madrid

Vinicius, obiective uriaşe la Real Madrid

Vinicius Junior, într-o partidă pentru Real Madrid/ Profimedia

Vinicius Junior, atacantul celor de la Real Madrid, a fost curtat insistent de PSG, până la prelungirea contractului pe Santiago Bernabeu. Totul a fost mărturist de Florentino Perez într-un interviu acordat recent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a avut un sezon fantastic. „Los Blancos” au cucerit cel de-al 14-lea trofeu de Champions League, şi au devenit campioni în LaLiga. Vinicius Junior a fost unul dintre oamenii de bază din echipa antrenată de Carlo Ancelotti.

Vinicius, curtat insistent de PSG, pentru a o părăsi pe Real Madrid

Vinicius, unul dintre cei mai buni tineri jucători din lume, a fost ţinta lui PSG. Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, a declarat că francezii insistau cu oferte pentru atacantul brazilian, însă acesta a preferat să rămâna la Madrid. Oficialii celor de la PSG au sperat să poată avea o întâlnire faţă în faţă cu reprezentaţii lui Real Madrid, pentru un eventual transfer al lui Vinicius pe Parc de Princes, însă madrilenii i-au refuzat.

PSG era dispuă să-i ofere lui Vinicius un salariu imens: 40 de milioane de euro pe sezon. La acesta se mai adăuga şi oportunităţi de afaceri în Qatar, ţara de unde este condusă campioana Franţei, anunţă Marca. Florentino Perez nu a avut nicio emoţie însă, fiind conştient de faptul că Vinicius este fericit pe Bernabeu.

În ciuda ofertei din partea lui PSG, Vinicius a ales să rămână la Real Madrid. Detaliile noului contract ale lui „Vini” încă nu sunt cunoscute. Brazilianul a negociat prleungirea până în 2026 sau 2027. Dacă va semna până în 2026, Vinicius va câştiga 10 milioane de euro pe sezon, iar dacă va alege să stea la Madrid până în 2027, acesta va avea un salariu de 12 milioane de euro anual.

Reclamă

Vinicius este cotat la 100 de milioane de euro, conform transfermarkt.com, fiind unul dinte cei mai valoroşi jucători din lume. Brazilianul evoluează la Real Madrid din 2018, când era transferat de la Flamengo. În ultimul sezon în tricoul „galacticilor”, brazilianul a bifat 52 de partide, a marcat 22 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 20.

Erling Haaland, ţinta lui Real Madrid în 2024

Proaspăt transferat la Manchester City, Erling Haaland continuă să fie ţinta lui Real Madrid. „Los Blancos” l-au avut ca ţintă şi în această perioadă de mercato, însă vârful norvegian a decis să meargă la campioana Angliei.

Real Madrid este dispusă să îi activeze clauza de reziliere lui Erling Haaland. Pentru acest fapt, madrilenii trebuie să aştepte până în 2024, când pot plăti pentru fostul vârf al Borussiei Dortmund suma de 150 de milioane de euro, anunţă as.com.

Reclamă 4 / 0/3

Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, ar dori să-l aducă pe Haaland pe Santiago Bernabeu, ca un posibil înlocuitor pentru Karim Benzema. Francezul a avut un sezon fantastic în tricoul „galacticilor”, devenind campion în Spania, şi câştigând trofeul de Champions League.

Kylian Mbappe a fost şi el ţinta lui Real Madrid în această pauză competiţională, însă vârful francez a ales să continue la PSG. Spre deosebire de Mbappe, Haaland a fost mult mai aproape de un transfer la Real Madrid, iar moartea lui Mino Raiola, agentul norvegianului, a fost unul dintre motivele pentru care transferul nu s-a oficializat, anunţă presa din Spania.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și