Închide meniul

„Vor plăti scump”. Măsuri drastice la FCSB! Meme Stoica i-a luat în vizor pe fotbaliştii care iau galben pentru proteste

Alexandra Costea Publicat: 21 octombrie 2024, 22:39

Reclamă
„Vor plăti scump. Măsuri drastice la FCSB! Meme Stoica i-a luat în vizor pe fotbaliştii care iau galben pentru proteste

Meme Stoica i-a luat în vizor pe fotbaliştii care iau galben pentru proteste

Meme Stoica anunţă măsuri drastice la FCSB - Profimedia

Măsuri drastice la FCSB! Meme Stoica i-a luat în vizor pe fotbaliștii care iau galben pentru proteste. Oficialul roș-albaștrilor anunță măsuri drastice în astfel de cazuri. Partida dintre Dinamo şi FCSB a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a recunoscut că este sătul să vadă cum fotbaliștii de la FCSB încasează cartonașe galbene pentru proteste la adresa arbitrilor. După victoria din derby-ul cu Dinamo (2-0), oficialul de la FCSB a anunțat că va impune măsuri disciplinare, lucru care a fost susținut și de Gigi Becali, patronul echipei.

Măsuri drastice la FCSB! Meme Stoica i-a luat în vizor pe fotbaliştii care iau galben pentru proteste

Darius Olaru și Octavian Popescu sunt cei doi fotbaliști de la FCSB care au fost avertizați de arbitrul Marian Barbu din cauza protestelor, în meciul de duminică seară de pe Arena Națională. Meme Stoica a precizat că acesta „momentul zero” la FCSB. Începând de acum, jucătorii care vor mai protesta la adresa arbitrilor vor fi pedepsiți drastic.

„Vinovat sunt eu. Am tot spus că vor plăti. N-au plătit. De acum, garantez că vor plăti cei care de acum încolo… de acum e momentul zero. Orice jucător care va lua galben pentru vociferări sau atitudine nesportivă va plăti scump”, a declarat oficialul de la FCSB, la Prima Sport.

Același lucru a susținut și Gigi Becali după „Derby de România”. Latifundiarul din Pipera l-a taxat dur pe Tavi Popescu pentru reacția pe care a avut-o la adresa arbitrului.

Reclamă
Reclamă

„La asta trebuie amenzi, trebuie să dea amenzi. Eu așa le-am zis. Pentru ce Olaru să iei atâtea galbene. Bine, lui Olaru nu ai cum să îi dai, el nici nu gândește în timpul meciului, dar la Tavi, la George, băi, vezi-ți de treaba ta, că nu ai revenit încă.

Dă goluri și apoi să te văd! Dacă eu m-aș duce la echipă, s-ar termina cu lucrurile astea. Eu bat cu pumnul în masă. Ei trebuie să bată cu pumnul în masă, că văd că nu înțeleg cu vorbă bună”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali şi-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină! Cât îl costă derapajul la adresa arbitrilor

Patronul de la FCSB nu a scăpat de sancțiuni, după derapajul pe care l-a avut la adresa arbitrajului românesc. Acesta a lansat acuzații nefondate la adresa lui Horațiu Feșnic, după ce arbitrul s-a aflat în camera VAR în partida Hermannstadt-FCSB. Campioana României a fost învinsă în deplasare cu 2-0.

Reclamă

Comisia Centrală a Arbitrilor a depus o plângere împotriva lui Gigi Becali către  Federația Română de Fotbal. Chiar dacă în primă instabnţă s-a speculat că FCSB va fi penalizată cu trei puncte, Gigi Becali a scăpat cu o pedeapsă mai blândă. Pe lângă că a fost avertizat, patronul celor de la FCSB a primit și o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și