Închide meniul

"Vorbesc cu patronul, dar în privat!" Corneliu Papură a răbufnit în legătură o posibilă înlocuire. "Să îmi povestiţi şi mie, că nu știu"

Gal Dorin Publicat: 27 noiembrie 2020, 20:25

"Vorbesc cu patronul, dar în privat!" Corneliu Papură a răbufnit în legătură o posibilă înlocuire. "Să îmi povestiţi şi mie, că nu știu"

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Corneliu Papură, nemulțumit cu privire la o posibilă înlocuire

  • Universitatea Craiova - Progresul Spartac 5-0
  • Revenire cu succes pentru Corneliu Papură

În ciuda victoriei, tehnicianul Craiovei nu a părut foarte entuziasmat la finalul meciului și a declarat că jucătorii săi au făcut o partidă ”în regulă. În plus, antrenorul a părut extrem de iritat de întrebarea referitoare la o posibilă venire a lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chestionat în legătură cu zvonurile referitoare la o posibilă venire a lui Mirel Rădoi, Papură a recunoscut că vorbește cu patronul Mihai Rotaru, dar a refuzat să precizeze exact ce discută cu acesta.

”Eu știam ce am de făcut. Dacă dumneavostră știți ceva despre asta, puteți să-mi povestiți și mie că eu nu am nicio idee.  Mai vorbesc cu Mihai Rotaru, dar e un lucru privat. Veți afla cu siguranță dacă voi continua sau nu”, a precizat Corneliu Papură.

Reclamă

Corneliu Papură: ”Fiecare meci trebuie să fie tratat serios”

”Important este ca jucătorii să capete încredere după victorie, e bine că am câștigat.

În fiecare joc există și aspecte negative și aspecte pozitive, dar per ansamblu am fost în regulă. Am început mai greu jocul, dar după ne-am intrat într-un ritm bun și am pus presiune pe adversar.

Reclamă

Fiecare meci trebuie tratat serios. Avem un lot de jucători și am apelat la ei. Cred că trebuie să fie gata să câștige indiferent de meciul pe care îl joacă. Astăzi au făcut-o foarte bine”, a declarat Papură.

Corneliu Papură: ”Este normal ca jucătorii de atac să marcheze”

În plus, Corneliu Papură nu a părut prea impresionat de faptul că Ofosu și Mamut au reușit în sfârșit să marcheze, croatul reușind chiar să bifeze o dublă.

”Sunt jucători de atac, este normal să marcheze. Cu siguranță că și cei care duc greul în apărare sunt la fel de importanți precum cei care marchează. 

Reclamă 4 / 0/3

Pentru orice vârf când nu înscrie este o presiune suplimentară. Sper să nu își pună această presiune și sper ca cei care intră să dea maxim și să reușească”, a declarat nou-revenitul antrenor al Universității Craiova.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova
Liga 1 • 22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii