Închide meniul

Xavi are răbdare cu Robert Lewandowski, înainte de debutul în noul sezon: „S-a întâmplat și cu Luis Suarez. Va marca multe goluri”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2022, 8:57

Xavi are răbdare cu Robert Lewandowski, înainte de debutul în noul sezon: „S-a întâmplat și cu Luis Suarez. Va marca multe goluri

Xavi a răbufnit înainte de Barcelona - Valencia

Xavi, în timpul unui interviu/ Profimedia

Xavi are răbdare cu Robert Lewandowski, înainte de debutul în noul sezon. Managerul catalanilor a analizat jocul prestat de starul polonez, în meciurile amicale disputate de Barcelona în stagiul de pregătire din Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a fost transferat în această vară de Barcelona, de la Bayern Munchen. În ultimul amical al catalanilor, contra lui New York Red Bulls, atacantul polonez a fost titular, fiind înlocuit de Memphis Depay în minutul 73.

Xavi are răbdare cu Robert Lewandowski, înainte de noul sezon

Xavi a analizat stagiul de pregătire disputat de echipa sa în Statele Unite ale Americii. Totodată, managerul catalanilor a mărturisit că are încredere că Robert Lewandowski, cel mai răsunător transfear realizat de echipa blaugrana în această vară, va înscrie multe goluri.

Xavi a comparat situația atacantului polonez cu cea a lui Luis Suarez, din momentul în care uruguayanul a fost transferat de la Liverpool.

„Este normal să fii puțin frustrat pentru că ești nevoit să-ți placă. S-a întâmplat cu Luis Suarez, s-a întâmplat cu Ferran Torres. Va marca multe goluri. Dar nu este vorba doar de goluri, și sfaturile trebuie să conteze. Trebuie să îți menții încrederea. Am multă încredere în el. A fost doar un meci amical și nu mă îngrijorez”, a declarat Xavi, după ultimul amical disputat de Barcelona, citat de marca.com.

Reclamă

Totodată, Xavi a avut declarații și despre Ousmane Dembele, care a decis în această vară să-ți prelungească înțelegerea pe Camp Nou.

„Îmi place ca fotbalist, nu văd prea mulți ca el. Cred că a fost cel mai bun pasator din La Liga, de când a venit. Dacă și marchează, imaginează-ți doar despre ce fotbalist vorbim. Este încrezător. Am mare încredere în el. Poate face diferența”, a declarat Xavi, conform aceleiași surse citate mai sus.

Robert Lewandowski a bifat trei partide pentru Barcelona, de când s-a oficializat transferul de la Bayern Munchen. Atacantul polonez a fost titular în amicalele cu Real Madrid, Juventus și New York Red Bulls, fără să marcheze vreun gol.

Reclamă 4 / 0/3

Catalanii și-au încheiat stagiul de pregătire din Statele Unite ale Americii, urmând să mai dispute o partidă amicală pe Camp Nou, duminică, 7 august. Ulterior, Barcelona va debuta în campionat, contra celor de la Rayo Vallecano, pe teren propriu.

Robert Lewandowski, acuzaţii dure pentru cei de la Bayern Munchen

Robert Lewandowski a oferit un interviu tăios în cadrul căruia a vorbit despre motivul pentru care a decis să plece de la Bayern Munchen la Barcelona.

Mai mult, starul polonez i-a acuzat pe cei de la Bayern de „minciună”. Robert Lewandowski a semnat în această vară cu Barcelona, care a plătit 45 de milioane de euro plus încă 5 milioane de euro sub formă de bonusuri.

Starul polonez a spus că nu a plecat din cauza lui Erling Haaland. Ca şi Lewandowski, Haaland a plecat în această vară de pa Dortmund la Manchester City.

„Nu, asta nu a avut nimic de-a face cu Erling. Eu sunt omul care crede că adevărul e mai important, chiar dacă nu e bine pentru mine. Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat cu exactitate.

Dar dacă întrebarea este dacă eu am plecat din cauza lui, nu, eu nu vedeam nicio problemă dacă el ajungea la Bayern Munchen. Dar unii oameni nu îmi spun adevărul, ei spun lucruri diferite.

Simt că mă aflu în locul potrivit, iar ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, înainte de a pleca de la Bayern, înseamnă multă politică.
Clubul încerca să găsească un argument de ce nu mă vinde la o altă echipă, pentru că, înainte de asta, era dificil să le explici fanilor. Și a trebuit să accept că erau multe minciuni – foarte multe – despre mine„, a spus Robert Lewandowski, scriu cei de la ESPN.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și