Închide meniul

Young Boys – CFR Cluj 1-3 | Billel Omrani, mesaj pentru coechipieri după eliminarea din Champions League: „Să ţinem capul său!”. Care este noul obiectiv

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2021, 0:35 / Actualizat: 11 august 2021, 1:40

Young Boys – CFR Cluj 1-3 | Billel Omrani, mesaj pentru coechipieri după eliminarea din Champions League: „Să ţinem capul său!. Care este noul obiectiv

Billel Omrani, mesaj pentru coechipieri după eliminarea din Champions League

Profimediaimages

Jucătorul lui Marius Şumudică a anunţat că eşecul cu Young Boys, scor 1-3, trebuie uitat cât mai repede. Omrani se gândeşte deja la următorul meci, cel cu Farul, din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani, mesaj pentru coechipieri după eliminarea din Champions League

Sunt fericit că am dat gol, eram mai fericit dacă dădeam gol şi câştigam. De patru ori am jucat cu Young Boys, am condus cu 1-0 şi am pierdut la final. A fost un meci greu, Young Boys este o echipă foarte bună. Asta e fotbalul, acum trebuie să avem capul sus şi să câştigăm meciul de vineri„, a declarat Billel Omrani la finalul eşecului cu Young Boys.

CFR Cluj se va lupta cu Steaua Roşie Belgrad pentru calificarea în grupele Europa League. Meciul tur va avea loc pe 19 august, iar returul este programat pe 26 august.

Jucăm cu Steaua Roşie, trebuie să câştigăm şi să mergem în Europa League. Avem jucători de calitate, putem să jucăm mai bine. Când avem ocazii să dăm gol! Trebuie să fim concentraţi„, a mai spus Omrani.

CFR Cluj, eliminată din Liga Campionilor după 1-3 cu Young Boys Berna

CFR Cluj a fost învisă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-1), de Young Boys Berna, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. După 1-1 în tur, campioana României părăseşte competiţie regină a fotbalului european şi va evolua în play-off-ul Ligii Europa, cu Steaua Roşie Belgrad.

Reclamă

În Elveţia, Păun a fost eliminat, în minutul 63, după două cartonaşe galbene, primul primit pentru că a bruscat un adversar după fluierul arbitrului şi al doilea pentru că a şutat într-un balon după fluierul arbitrului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și