Închide meniul

Ze Carlos, vicecampion mondial cu Brazilia, a murit la 56 de ani: „Cu imensă durere anunţăm decesul!”

Publicat: 26 octombrie 2024, 12:26

Reclamă
Ze Carlos, vicecampion mondial cu Brazilia, a murit la 56 de ani: „Cu imensă durere anunţăm decesul!

Fostul jucător din naţionala Braziliei, Ze Carlos, a murit la 56 de ani

Ze Carlos, în timpul unui meci din 1998 / Profimediaimages

Ze Carlos, vicecampion mondial cu Brazilia, a murit la vârsta de 56 de ani. Din primele informaţii se pare că fostul internaţional brazilian ar fi suferit un stop cardiac în timp ce dormea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional brazilian Ze Carlos, vicecampion mondial cu Selecao în 1998, a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 56 de ani, a anunţat fostul său club Sao Paulo FC, citat de AFP.

Ze Carlos, vicecampion mondial cu Brazilia, a murit la 56 de ani

Cu imensă durere, Sao Paulo FC anunţă decesul lui Jose Carlos de Almeida, Ze Carlos, vineri la Osasco„, în apropiere de Sao Paulo, a indicat clubul paulista într-un comunicat, potrivit agerpres.ro.

Ze Carlos, născut pe 14 noiembrie 1967, a trăit cei mai frumoşi ani ai carierei sale la Sao Paulo FC, club la care a evoluat între 1997 şi 1999.

Clubul brazilian nu a precizat cauza morţii fostului fundaş, însă mass-media locală precizează că a fost vorba de un stop cardiac.

Reclamă
Reclamă

La Cupa Mondială din 1998, găzduită de Franţa, Ze Carlos a fost titular în semifinala câştigată de Brazilia cu 4-2 la loviturile de departajare în faţa Olandei, la Marsilia, înlocuindu-l pe Cafu, suspendat pentru partida respectivă.

Însă el a revenit pe bancă în finala pierdută de Selecao în faţa Franţei lui Zinedine Zidane (scor 0-3).

Ze Carlos nu a mai jucat pentru Selecao după Mondialul respectiv şi s-a retras din activitate în 2005.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

9:40

VIDEOPortarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și