Închide meniul
VIDEO

Imagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2024, 20:12

Reclamă
Imagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor

Zinedine Zidane le-a oferit premiile piloților, după cursa de sprint de la Miami

Zinedine Zidane și Charles Leclerc/ AntenaPLAY

Zinedine Zidane a fost cel care le-a oferit premiile piloților, după cursa de sprint din Marele Premiu de la Miami. Fostul star al naționalei Franței a oferit imagini de colecție, alături de Max Verstappen, Charles Leclerc și Sergio Perez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. Pilotul olandez a fost urmat de Charles Leclerc și Sergio Perez.

Zinedine Zidane le-a oferit premiile piloților, după cursa de sprint de la Miami

Zinedine Zidane a fost prezent la cursa de sprint de la Miami, în care Max Verstappen a triumfat fără emoții. La final, „Zizou” l-a felicitat pe Charles Leclerc, pentru rezultatul obținut de acesta.

Zidane a fost cel care le-a oferit celor trei piloți care au încheiat pe podium premiile pentru rezultatele din cursa de sprint de la Miami. Fostul antrenor al lui Real Madrid a fost extrem de zâmbitor și s-a fotografiat la final cu Verstappen, Leclerc și Perez.

Zidane a fost aproape și să comită o gafă, în momentul în care decerna premiile. Acesta era pe punctul de a-i oferi lui Perez premiul pentru locul secund, însă pilotul mexican l-a atenționat pe Zidane că acela este pentru Charles Leclerc.

Reclamă

Zinedine Zidane a fost surprins în mai multe rânduri la cursele de Formula 1, fiind de asemenea ambasador al echipei din Marele Circ, Alpine F1.

Max Verstappen țintește pole-position-ul și pentru marea cursă de duminică, care va fi live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY, de la ora 23:00. Calificările se vor desfășura astăzi, de la ora 23:00.

Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes

Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes. Campionul mondial a declarat că îşi doreşte să rămână la Red Bull, fiind mulţumit de performanţa monopostului echipei austriece.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru moment, viitorul meu este la Red Bull”, a spus, într-o conferinţă de presă, pilotul olandez, care este legat de echipa austriacă până la finalul anului 2028.

Verstappen a ţinut să dezmintă zvonurile despre existenţa unei oferte de la Mercedes, care i-ar fi promis 150 de milioane de euro.

‘‘Chiar dacă ar fi fost adevărat, 150 de milioane … Banii nu sunt criteriul pentru care aş pleca în altă parte. Sunt mulţumit cu ce am câştigat până acum. Ceea ce contează cel mai mult este performanţa. Pentru că ştiu că dacă aş concura pentru locul 5 sau 6 aş deveni morocănos”, a subliniat Verstappen.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua Vezi toate știrile
Citește și