Închide meniul

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

Alexandra Costea Publicat: 16 octombrie 2024, 21:48 / Actualizat: 16 octombrie 2024, 23:12

Reclamă
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți

Zeljko Kopic a făcut anunțul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB

Zeljko Kopic, în meciul dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova - Profimedia

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB. Antrenorul „câinilor” va dispune de tot lotul pentru „eternul derby”. Dinamo-FCSB se vor întâlni duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 13 din Liga1. Partida de pe Arena Naţională va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are motiv de bucurie după meciurile de la U21 şi din Liga Naţiunilor. Clubul din Ștefan cel Mare a anunțat revenirea câtorva jucători pentru meciul împotriva roş-albaştrilor. 40.000 de suporteri sunt așteptați duminică pe Arena Naţională.

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB

În ultimele săptămâni, Zeljko Kopic a avut câteva probleme în alcătuirea primului 11. Acum, antrenorul croat a recunoscut că are toţi jucătorii la dispoziţie pentru meciul de duminică. Se pare că pauza din Liga 1 le-a priit dinamoviştilor.

,,Am folosit această pauză pentru a recupera câțiva jucători, pentru a-i aduce într-o formă mai bună și pentru a pregăti echipa atât fizic, cât și mental pentru derby și meciurile următoare. În acest moment, cred că avem o energie bună, un spirit bun în echipă și vom fi pregătiți pentru meciurile care urmează.

A fost într-adevăr o perioadă dificilă, dar acum e în trecut. Astăzi, Rosca și Licsandru sunt cu echipa de sub 21 de ani, iar Josue Homawoo s-a alăturat echipei. După ce se întorc de la naționala de tineret, vom avea un lot complet la antrenamente, ceea ce este o veste bună pentru mine, pentru echipă, pentru club și pentru suporteri. Selmani și Hakim au jucat deja 45 de minute într-un meci amical sâmbătă. Cîrjan se recuperează și ar trebui să fie gata și el. Acestea sunt vești importante și bune pentru toți”, a declarat antrenorul „câinilor”, potrivit Radio Dinamo1948.

Reclamă
Reclamă

Dinamo-FCSB se joacă duminică, pe Arena Naţională. Organizatorii se așteaptă ca meciul să se desfășoare cu casa închisă

Alb-roșiii au anunțat că au vândut până acum mai bine 30.000 de bilete pentru suporterii săi. La acestea se adaugă alte 8.000, oferite suporterilor de la FCSB. Mai mult, acum 2 zile, oficialii din Ştefan cel Mare au anunțat şi deschiderea inelului 3 de pe Arena Națională. Această decizie s-a luat pe fondul cererii ridicate pentru bilete. Tot atunci, FCSB a pus în vânzare biletele primite.

„În ritmul acesta, ne așteptăm la un sold-out în câteva zile”, este mesajul transmis de pagina suporterilor din PCH, în urmă cu două zile.

Zeljko Kopic a ținut să le transmită un mesaj atât jucătorilor, cât şi suporterilor înainte de „derby-ul de România”. Ultimul meci pe care Dinamo l-a câștigat în fața echipei patronate de Gigi Becali a avut loc acum mai bine de 4 ani, pe data de 16 februarie 2020. Atunci, câinii au învins cu 2-1. De atunci au mai jucat alte 6 partide în campionatul intern, toate fiind victorii ale roș-albaștrilor.

Reclamă

,,Un derby este întotdeauna un meci special. Avem ambițiile noastre, iar FCSB are, de asemenea, ambițiile sale. Ei sunt campionii României și au performat bine în Europa. Dar pentru noi, este important să fim pregătiți din toate punctele de vedere – mental, fizic și tactic. Nu mergem acolo doar să jucăm; vom da totul pentru a câștiga și a lupta pentru club din primul până în ultimul minut.

Știu că fanii ne vor da toată energia și sprijinul lor, așa cum au făcut-o și când ne-a fost greu. Din partea noastră, vom pregăti meciul cât mai bine și vom lupta pentru puncte, pentru echipă, pentru club și pentru suporteri, din primul minut al meciului”, a mai spus Zeljko Kopic, pentru sursa citată.

Rezultatele ultimelor derby-uri dintre Dinamo şi FCSB

  • Dinamo – FCSB 0-1 (26 noiembrie 2023)
  • FCSB – Dinamo 2-1 (22 iulie 2023)
  • Dinamo – FCSB 0-3 (30 ianuarie 2022)
  • FCSB – Dinamo 6-0 (12 septembrie 2021)
  • Dinamo – FCSB 0-1 (3 februarie 2021)
  • FCSB – Dinamo 3-2 (3 octombrie 2020)
  • Dinamo – FCSB 2-1 (16 februarie 2020)
Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Gigi Becali, anunţ surprinzător! Partida importantă la care FCSB va menaja jucători: „Am început să înţeleg fanatismul fanilor”

23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:47

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 EXCLUSIVNicolae Stanciu e cu gândul la World Cup 2026, după Lituania – România 1-2: „Vom da totul pentru a ataca Mondialul” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 5 VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY 6 VIDEOLionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina – Bolivia 6-0. Hattrick şi două assist-uri: „Vreau doar să mă simt bine”
Citește și