Închide meniul

Zinedine Zidane a decis să plece de la Real Madrid. Anunţ şoc din Spania! Condiţiile în care francezul l-ar putea antrena din nou pe Cristiano Ronaldo

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2021, 23:41

Zinedine Zidane a decis să plece de la Real Madrid. Anunţ şoc din Spania! Condiţiile în care francezul l-ar putea antrena din nou pe Cristiano Ronaldo

Profimediaimages

Zinedine Zidane nu vrea să mai rămână la Real Madrid

  • Zinedine Zidane mai are un an de contract
  • Motivul invocat de antrenorul lui Real Madrid

Potrivit jurnaliştilor de la Telemadrid, citaţi de Mundo Deportivo, Zizou i-ar fi anunţat vineri, pe conducătorii clubului, că s-a hotărât şi va părăsi cea mai titrată echipă din UEFA Champions League. Florentino Perez trebuie să-i găsească rapid înlocuitor!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane a decis să plece de la Real Madrid | Motivul pentru care îşi dă demisia

Tehnicianul de 48 de ani este decis să demisioneze chiar dacă mai are un an de contract cu campioana Spaniei. Nici măcar un nou titlu nu îl va convinge să se răzgândească. De vină ar fi „oboseala fizică şi psihică„!

Reclamă

Zidane a scris istorie la conducerea Realului. I-a ajutat pe madrileni, din postura de antrenor, să câştige două titluri (2017, 2020) şi trei trofee ale UEFA Champions League (2016, 2017, 2018). Poate să se impună din nou în La Liga, dar are nevoie de un pas greşit al lui Atletico în ultimele două etape.

Real Madrid are cu două puncte mai puţin decât rivala din oraş. Trupa lui Simeone mai are de jucat cu Osasuna şi Valladolid.

Reclamă

Zinedine Zidane, dorit la Juventus în locul lui Andrea Pirlo

Italienii de la Tuttosport scriu că Juventus este cea mai probabilă destinație pentru „Zizou”. „Bătrâna Doamnă” nu a avut parte de un sezon liniștit. Bianconerii au ratat titlul în Serie A după 9 ani de supremație și au fost eliminați rușinos din Champions League, de FC Porto, în „optimi”. În aceste condiții, Andrea Pirlo are șanse minime să mai continue pe banca lui Juventus.

Zidane a evoluat pentru Juventus între 1996 și 2001. „Zizou” este un idol la Torino, acolo unde s-ar putea reuni cu Cristiano Ronaldo. Tandemul Zidane – Ronaldo i-a adus lui Real Madrid 3 trofee UCL consecutive.

Singura problemă în calea mutării este salariul uriaș pe care Zidane îl are la Real Madrid. Potrivit sursei citate, francezul câștigă nu mai puțin de 12 milioane de euro pe sezon. Andrea Pirlo, actualul antrenor de la Juventus, are numai 3,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!