Închide meniul

Ruptură totală la Real Madrid după eliminarea din Champions League. Zinedine Zidane, pe picior de plecare. Ce club "monstru" vrea să-l aducă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2021, 13:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Ruptură totală la Real Madrid după eliminarea din Champions League. Zinedine Zidane, pe picior de plecare. Ce club "monstru" vrea să-l aducă

Profimediaimages

Zinedine Zidane nu vrea să mai rămână la Real Madrid

Zidane ar fi pierdut controlul vestiarului la Real Madrid. Jucători precum Isco sau Marcelo s-au întors împotriva francezului, pe fondul rezultatelor nefavorabile. Deși "Zizou" mai are un an de contract cu echipa blanco, acesta își dorește să forțeze "divorțul". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane, în locul lui Andrea Pirlo la Juventus?

Jurnaliștii de la Tuttosport scriu că Juventus este cea mai probabilă destinație pentru "Zizou". Nici "Bătrâna Doamnă" nu are parte de un sezon liniștit. Bianconerii au ratat titlul în Serie A după 9 ani de supremație și au fost eliminați rușinos din Champions League, de FC Porto, în "optimi". În aceste condiții, Andrea Pirlo are șanse minime să mai continue pe banca lui Juventus. 

Zidane a evoluat pentru Juventus între 1996 și 2001. "Zizou" este un idol la Torino, acolo unde s-ar reuni cu Cristiano Ronaldo. Tandemul Zidane – Ronaldo i-a adus lui Real Madrid 3 trofee UCL consecutive.

Singura problemă în calea mutării este salariul uriaș pe care Zidane îl are la Real Madrid. Potrivit sursei citate, francezul câștigă nu mai puțin de 12 milioane de euro pe sezon. Andrea Pirlo, actualul antrenor de la Juventus, are numai 3,5 milioane de euro. 

Zinedine Zidane, sezon complicat la Real Madrid

Real Madrid a fost eliminată din semifinalele Champions League de Chelsea. A fost 3-1 pentru londonezi la general, într-o dublă-manșă în care echipa lui Zidane a fost dominată de la un cap la altul.

Reclamă

Real Madrid a părăsit și Cupa Spaniei, încă din faza "16-imilor". Micuța Alcoyano, echipă din liga a treia, i-a învins cu 2-1 pe madrileni.

La Liga rămâne singurul obiectiv pentru Zidane și Real Madrid în acest sezon. Formația de pe Bernabeu e la 2 puncte în spatele liderului Atletico, cu 2 etape înainte de final. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și