Închide meniul

Zinedine Zidane, ”pe făraș” la Real Madrid!! Florentino Perez are deja alt antrenor. Ce transferuri a cerut acesta

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 6 decembrie 2020, 17:16

Zinedine Zidane, ”pe făraș” la Real Madrid!! Florentino Perez are deja alt antrenor. Ce transferuri a cerut acesta

profimediaimages

Zinedine Zidane este aproape de a fi demis de la Real Madrid

Astfel, Zinedine Zidane trebuie să reziste sub presiunea președintelui Florentino Perez. Oficialul madrilen este gata să îl demită pe francez dacă los blancos vor ieși din Champions League încă din faza grupelor, o contraperformanță fără precedent în reputata istorie a clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauricio Pochettino poate veni la Real Madrid

Presa iberică scrie că Florentino Perez ar avea deja un potențial înlocuitor pregătit pentru Zidane: Mauricio Pochettino, liber de contract de când a fost îndepărtat în noiembrie 2019 de la Tottenham pentru venirea lui Jose Mourinho.

Se pare că antrenorul argentinian ar fi avut deja o întrunire cu Florentino Perez și i-ar fi transmis ce jucători vrea pe Santiago Bernabeu: Harry Kane și Dele Alli de la Tottenham și Paulo Dybala de la Juventus. Primii au evoluat, bineînțeles, sub comanda lui Pochettino atunci când antrena în Premier League.

Transferurile vor fi însă greu de realizat în contextul pandemiei. Doar Harry Kane este cotat la 120 de milioane de euro. Alli, pe de altă parte, și-a pierdut postul de titular în era Mourinho și ar putea fi achiziționat.

Dybala nu este nici el în cele mai bune auspicii sub comanda lui Andrea Pirlo, dar este dorit serios și la Paris de către campioana PSG.

Reclamă

Real Madrid – Borussia Monchengladbach, meciul în care Zinedine Zidane își apără postul, se va juca miercuri, 9 decembrie, de la ora 22:00, LiveScore pe AS.ro

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și