Închide meniul

Ziua Z pentru Cristiano Ronaldo! Starul lui Juventus așteaptă rezultatul testului COVID-19. Cum va putea juca împotriva lui Messi

Gal Dorin Publicat: 27 octombrie 2020, 11:50

Reclamă
Ziua Z pentru Cristiano Ronaldo! Starul lui Juventus așteaptă rezultatul testului COVID-19. Cum va putea juca împotriva lui Messi

profimediaimages

Cristiano Ronaldo la balcon, aflat în izolare

Starul campioanei Italiei a fost depistat pozitiv încă de când se afla în cantonamentul Portugaliei pentru meciurile de Nations League. Un alt test făcut ulterior a continuat să îl identifice drept pozitiv cu noul coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a închiriat un avion și o ambulanță privată pentru a ajunge din cantonament la reședința sa din Torino, unde să își petreacă perioada de izolare.

Cristiano Ronaldo, important pentru Juventus

Ronaldo a ratat deja două jocuri în campionat și unul în Champions League și așteaptă o veste bună pentru a putea reveni pe teren. De altfel, superstarul portughez este asimptomatic și a postat cu regularitate filmulețe în care arată că a continuat să se antreneze chiar și din izolare.

Conform normelor UEFA citate de italienii de la Gazzetta Dello Sport, cluburile gazdă trebuie să anunțe situația jucătorilor infectați cu cel puțin 24 de ore înainte, în timp ce oaspeții sunt obligați să facă acest lucru cu 48 de ore înainte.

În comparație cu perioada lui Allegri sau Sarri, Juventus-ul lui Andreea Pirlo se bazează mai puțin pe Cristiano Ronaldo pentru a avea succes. Totuși, italienii înscriu mai mult din mai puține faze cu portughezul pe teren, conform celor de la Marca.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

8:30

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0: „Nu am de gând să-ți explic tactica pentru că nu ai înțelege-o”

0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și