Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic, dezvăluiri tulburătoarea în noua lui carte. Drama care i-a marcat viaţa. „A murit în faţa mea!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 decembrie 2021, 17:38 / Actualizat: 7 decembrie 2021, 11:33

Zlatan Ibrahimovic, dezvăluiri tulburătoarea în noua lui carte. Drama care i-a marcat viaţa. „A murit în faţa mea!

Zlatan Ibrahimovic, dezvăluiri despre cele mai dificile momente

Profimediaimages

Starul suedez a povestit şi despre momentele cele mai dificile din viaţă. Unul dintre acestea a fost atunci când şi-a pierdut unul dintre fraţi. Sapko Ibrahimovic a încetat din viaţă în 2014, la vârsta de 40 de ani, după o lungă suferinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dramele prin care a trecut Zlatan Ibrahimovic

Am plecat când fratele meu Sapko a murit de leucemie. Mă aştepta şi a murit chiar în faţa mea. Tatăl meu nu a vărsat nicio lacrimă! A doua zi, când am mers la cimitir, a plâns de dimineaţa până noaptea. Singur!„, şi-a amintit Ibrahimovic, potrivit mundodeportivo.com.

Până să ajungă la juniorii lui Malmo, Zlatan a trecut prin clipe grele.

Imediat după ce m-am născut, moaşa m-a scăpat de la o înălţime de un metru. Toată viaţa mea a fost dificilă. Eu eram cel diferit de la şcoală. Ceilalţi erau cu ochii albaştri şi cu un nas nromal. Eu eram de altă culoare şi aveam un nas mare, vorbeam şi mă mişcam diferit.

Părinţii colegilor mei de clasă au semnat o petiţie pentru a fi exmatriculat. Niciodată nu m-au plăcut. La început am reacţionat urât. După, am învăţat să sufăr şi am transformat ura în putere„, a povestit Zlatan.

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic a câştigat titlul cu Ajax, Inter, Barcelona, AC Milan şi PSG. În acest sezon a înscris 6 goluri în 9 apariţii din Serie A. În ultima etapă din campionatul Italiei a reuşit să deschidă scorul în victoria cu Genoa, scor 3-0.

Tot în noua lui carte, Zlatan a dezvăluit faptul că a fost extrem de aproape de a ajunge la Napoli. Ibrahimovic visa să-i calce pe urme lui Maradona.

De ce a ratat Ibrahimovic mutarea la Napoli

Ibrahimovic se înțelesese deja cu Napoli. Totul a căzut însă în momentul în care se pregătea să ia avionul spre Italia. Carlo Ancelotti a fost dat afară, chiar pe 11 decembrie 2019.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbim cu clubul, negociem și ajungem la un acord. Sunt al lui Napoli. Antrenor e Ancelotti pe care îl cunosc bine de la Paris. Era foarte fericit că vom lucra din nou împreună. Vorbeam în fiecare zi, îmi spune cum vrea să mă joace. Cu De Laurentiis nu vorbisem, dar îl cunoșteam de câțiva ani, de când eram în vacanță la Los Angeles. Stăteam în același hotel și ne-a invitat la masă.

Ne-a lăsat un bilet la recepție: „- În seara asta sunteți invitați la restaurant.”

Nu era o invitație, mai degrabă era un ordin.

„- Hai să mergem”, i-am spus imediat Helenei. Am petrecut o seară plăcută […]

În ziua în care trebuia să semnez cu Napoli, 11 decembrie 2019, De Laurentiis l-a concediat pe Ancelotti. La jumătatea sezonului. Am avut o senzație tare urâtă. Era clar că nu pot avea încredere în acest președinte. Și știam că Rino Gattuso, deși e unul dintre prietenii mei, avea nevoie de un alt tip de atacant în 4-3-3. A căzut totul”, a mai povestit Zlatan în noua sa carte.

Recomandări
  • Zlatan Ibrahimovic, dezvăluiri surprinzătoare în cartea „Adrenalina”
  • Prin ce momente dificiel a trecut starul suedez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și