Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic, un nou scandal în Italia. Ar putea fi scos dintr-o campanie anti-Covid + Ce suspendare a primit pentru eliminarea cu Parma

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 11:54 / Actualizat: 28 iunie 2022, 11:47

Zlatan Ibrahimovic, un nou scandal în Italia. Ar putea fi scos dintr-o campanie anti-Covid + Ce suspendare a primit pentru eliminarea cu Parma

Zlatan Ibrahimovic, implicat într-un nou scandal

Zlatan Ibrahimovic, implicat într-un nou scandal / Profimedia Images

  • Zlatan Ibrahimovic, scandal în Italia
  • Suedezul şi-a aflat suspendarea după Parma-Milan

Zlatan Ibrahimovic apare alături de alte persoane, fără mască, la o masă pe care sunt mai multe pahare. Mai multe imagini au fost publicate de site-ul fanpage.it.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic, la restaurant în ciuda restricţiilor anti-Covid

Potrivit sursei citate, fotografiile au fost făcute duminică, atunci când restaurantele au voie doar să vândă „pentru acasă”. Proprietarul restaurantului a declarat că acolo nu s-a mâncat: „A fost o treabă între prieteni. Suntem prieteni şi uneori ne vedem”.

Şi anturajul jucătorului a anunţat că a fost vorba de o întâlnire privată, cu un număr restrâns de persoane, o „reuniune de lucru”.

Reclamă

În urma scandalului, Zlatan ar putea fi scos din campania anti-Covid din Lombardia. Suedezul, care a avut Covid-19, apare într-unul dintre clipuri.

„Va fi responsabilitatea mea să vorbesc cu directorul de comunicare Bolognini, cel care se ocupă de campanie, pentru a-i transmite episodul”, a transmis vicepreşedintele regiunii, Letizia Moratti, citată de Gazzetta dello Sport.

Reclamă

În urmă cu o săptămână, Ibrahimovic a fost în centrul unui alt scandal. El a fost acuzat că a vânat un leu aflat în captivitat. „Un laş nenorocit, care se complace în tendinţele sale violente”, l-a atacat PETA, un grupul care apără drepturile animalelor.

Zlatan Ibrahimovic, suspendat o etapă

Zlatan Ibrahimovic a primit şi veşti bune. El a fost suspendat un singur meci pentru cartonaşul roşu primit în meciul din etapa trecută dintre AC Milan şi Parma. Suedezul a fost eliminat direct în minutul în minutul 60, din cauza unui mesaj transmis arbitrului Fabio Maresca.

Ibrahimovic va rata meciul Milan-Genoa, programat pe 18 aprilie.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 20:02
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Freiburg şi Qarabag, finaluri dramatice. Toate rezultatele
Europa League • 23 feb., 0:00
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Roma s-a impus dramatic cu Feyenoord. Toate rezultatele
AC Milan - Rennes 3-0 şi Feyenoord - AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Conference League • 15 feb., 23:58
AC Milan – Rennes 3-0 şi Feyenoord – AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League