Închide meniul

Adversarii de temut ai lui David Popovici din finala probei de 100 de metri liber. Cu cine luptă pentru medalia de aur

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2023, 15:00 / Actualizat: 26 iulie 2023, 17:08

Reclamă
Adversarii de temut ai lui David Popovici din finala probei de 100 de metri liber. Cu cine luptă pentru medalia de aur

Adversarii de temut ai lui David Popovici din finala probei de 100 de metri liber

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber / Profimedia

Adversarii de temut ai lui David Popovici din finala probei de 100 de metri liber! Înotătorul român a participat în prima semifinală a zilei din proba de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a terminat al doilea în semifinala sa, în 47.66 secunde. Cel mai rapid în prima semifinală a fost Nandor Nemeth (47.62).

Adversarii de temut ai lui David Popovici din finala probei de 100 de metri liber. Cu cine luptă pentru medalia de aur

David Popovici s-a calificat cu al cincilea timp în finala de la 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot. În a doua semifinală, trei înotători au avut timpi mai buni decât românul de 18 ani.

Cel mai rapid în semifinalele de miercuri a fost Matthew Richards, medaliatul cu aur în proba de 200 de metri liber. Britanicul a încheiat a doua semifinală în 47.47 secunde.

Deasupra lui Popovici au mai fost australianul Kyle Chalmers (47.52) şi chinezul Zhanie Pan (47.61). Pentru prima oară, David Popovici va concura împotriva lui Chalmers în bazin de 50 de metri.

Reclamă

Cei 8 finalişti în proba de 100 de metri liber

Finala probei de 100 de metri liber este joi, de la ora 14:21, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

David Popovici, sfătuit de un rival la Campionatele Mondiale de Înot

Tom Dean, campion olimpic la proba de 200 de metri liber, a analizat cursa lui David Popovici. Britanicul susţine că David a învăţat, după clasarea pe locul 4, să nu mai înoate atât de repede în prima parte a cursei de 200 de metri liber.

Reclamă 4 / 0/3

Dean, cel care a luat argintul la 200 de metri liber la Fukuoka, a mai spus că această probă este poate cea mai tactică dintre toate.

„David e un băiat foarte tânăr. Ce a făcut el nu este modul în care trebuie să înoți această probă. Cred că a învățat că nu trebuie să înoate atât de repede prima parte pentru că vei plăti în partea a doua a cursei. E o probă foarte tactică, cea mai tactică dintre toate”, a declarat Tom Dean, pentru gsp.ro.

David Popovici s-a clasat pe locul patru, în finala probei de 200 de metri liber. Matt Richards a cucerit aurul, şi a fost urmat pe podium de Tom Dean şi de Sunwoo Hwang.

Popovici nu şi-a putut apăra titlul mondial la 200 de metri liber, cucerit anul trecut, la Mondialele de la Budapesta. O poate face însă la proba de 100 de metri, urmând să intre în bazin joi, de la 14:21, pentru finala probei.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și