Închide meniul

Alarmă la Campionatele Naţionale, imediat după cursa lui David Popovici! Evacuare de urgenţă la complexul de la Otopeni

Viviana Moraru Publicat: 11 noiembrie 2023, 11:55

Reclamă
Alarmă la Campionatele Naţionale, imediat după cursa lui David Popovici! Evacuare de urgenţă la complexul de la Otopeni

Alarmă la Campionatele Naţionale, înainte de cursa lui David Popovici

Complexul de nataţie de la Otopeni/ Capturi AntenaSport

Alarmă la Campionatele Naţionale în bazin scurt de la Otopeni, imediat după cursa lui David Popovici. A fost nevoie de o evacuare de urgenţă, după ce s-a detectat fum în interiorul complexului de nataţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici va lua startul astăzi în finala probei de 100 de m mixt, la Naţionalele de la Otopeni. Cursa va avea loc de la 19.20.

Alarmă la Campionatele Naţionale, imediat după cursa lui David Popovici

În sesiune de zi de la Otopeni, alarma s-a declanşat în jurul orei 11:00, şi a fost nevoie ca toţi cei prezenţi să evacueze complexul. Totul a pornit de la anumite probleme cu ventilaţia, fiind detectat fum în sală.

Ulterior, lucrurile s-au calmat, fanii şi sportivii au revenit în complex, însă alarma s-a declanşat din nou peste aproximativ 15 minute.

Fumul încă era vizibil deasupra bazinului de la Otopeni, motiv pentru care alarma de evacuare s-a declanşat din nou.

Reclamă

Înainte de cele două alarme, David Popovici a intrat în bazin pentru semifinala probei de 100 de m mixt, calificându-se în finală. Sportivul de 19 ani a concucart în echipamentul de antrenament, neavând timp să îl îmbrace pe cel de concurs.

David Popovici a câştigat deja două medalii de aur la Campionatele Naţionale de la Otopeni în bazin scurt. Sportivul a cucerit aurul în finala de 100 m liber şi de 200 m liber, fără rival în finale.

Pe lângă finala din această seară, de la 100 m mixt, David Popovici va mai participa şi în proba de 50 m liber, care se va desfălura duminică.

Reclamă 4 / 0/3

La Campionatele Naţionale în bazin scurt, David Popovici dă ultima repetiţie înaintea Campionatelor Europene în bazin scurt, competiţie care se va desfăşura tot la Otopeni, în perioada 5-10 decembrie.

David Popovici nu va participa la Mondialele de la Doha

David Popovici nu va participa la Mondialele de la Doha, competiţie programată în luna februarie a anului viitor. Adrian Rădulescu, antrenorul campionului de 19 ani, a dezvăluit care îi sunt planurile acestuia, pentru anul viitor.

Adrian Rădulescu a dezvăluit că David Popovici nu va participa la Campionatele Mondiale de la Doha, deoarece vrea să se pregătescă pentru Olimpiada de la Paris.

”Ne antrenăm în Bucureşti, atât la Dinamo, cât şi la ‘Lia Manoliu’. Încep cursurile la universitate şi e bine să fie prezent cât mai mult ca sa prindă ritmul vieţii studenţeşti. Vom participa în această săptămână la un concurs mic în Elveţia, unde vrem sa vedem nivelul tehnic actual. Apoi urmează Campionatele Naţionale în bazin scurt din 9-12 noiembrie şi Campionatele Europene în decembrie. Este posibil să mai mergem la o competiţie, dar n-am luat o decizie in acest sens”, a spus Adrian Rădulescu, pentru agerpres.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și