Închide meniul
Video

Andrei Ungur, reacţie fabuloasă după cursa care i-a adus calificarea în finală la Otopeni: „Aş bea o palincă, dar am finala”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 decembrie 2023, 19:41

Andrei Ungur, reacţie fabuloasă după cursa care i-a adus calificarea în finală la Otopeni

Andrei Ungur / AntenaSport

Andrei Ungur a avut o reacţie fabuloasă după cursa care i-a adus calificarea în finală la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. Cursa a fost LIVE în AntenaPLAY, aşa cum va fi şi marea finală, de mâine, din sesiunea de seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ungur a fost glumeţ după calificarea în finala de la 100 de metri spate. El a spus că ar bea o palincă, dar că nu poate fiindcă mâine va înota în finală.

Andrei Ungur, reacţie fabuloasă după cursa care i-a adus calificarea în finală la Otopeni

A fost greu, cum să fie. E cum e, dar merge bine.

(n.r: Ai pornit un pic mai greu) Aşa îmi place mie, să pornesc un pic mai lin, până simt un pic apa, şi după aia să vin tare peste ei, să nu ştie de unde i-a lovit.

Nouă, ardelenilor, ne place să ne jucăm cu focul. Mi-am îmbunătăţit timpul. Sperăm la un 49, la o medalie.

Viaţa m-a pregătit mental. Ăştia 25 de ani, mersul cu cortul, statul cu prietenii. Aş bea o palincă, dar nu pot acum, am finală.

După finală, să vedem. Mai am o finală la 100 liber. Ai mei fac palincă, au, dar pentru ei.

(n.r. Mesajul pentru fani) Mulţumim de susţinere, înseamnă foarte mult pentru noi şi ‘Hai, România!’

(n.r.: Crezi că se va auzi mai mult de tine după aceste Campionate?) Să sperăm că mai mult decât până acum, dar vedem. Timpul va spune tot.

(n.r.:Eşti mulţumit de cariera ta şi de ce ai făcut până acum la acest European?): Da, clar”, a spus Andrei Ungur, în exclusivitate pentru AntenaSport, după cursa care i-a adus calificarea în finala la 100 de metri spate de la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt.

Andrei Ungur a încheiat pe locul al doilea a doua semifinală în proba de 100 de metri spate masculin (50.33), în timp ce Denis Popescu a încheiat pe locul 7 (51.43). Ungur a avut al treilea timp din semifinale şi s-a calificat în finală, în timp ce Popescu a avut al 12-lea timp.

Vlad Stancu, locul 6 în finala de la 1.500 de metri liber

Vlad Stancu s-a clasat pe locul 6 în finala la 1.500 de metri liber de la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt. Finala a fost LIVE în AntenaPLAY, ca şi cursa lui Andrei Ungur. Vlad Stancu se declara entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber.

Înotătorul român obţinuse calificarea în finala probei, după ce a înregistrat al optulea timp în serii. Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni se văd LIVE în AntenaPLAY.

După seria de miercuri dimineaţă, Vlad Stancu a vorbit despre calificarea în finală şi abia aşteaptă să se întreacă în bazinul de la Otopeni cu campioni mondiali şi olimpici:

„E cadoul Moşului. Eu încerc să pun cât mai puţină presiune pe mine în ultimul timp. Înot de plăcere în acest bazin unde am o grămadă de amintiri foarte plăcute şi că voi concura, sper cu un public mult mai mare faţă de această dimineaţă.

Nu prea (n.r. dacă are emoţii). De-abia aştept să înot cu aceste vedete, dar sunt şi ei oameni. Îmi place concurenţa”, a declarat Vlad Stancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și