Închide meniul

AUR pentru Bianca Costea în proba de 50 m liber, la CM de juniori! Vlad Stancu a luat bronzul la 1500 m liber, în ziua în care a făcut show şi David Popovici

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2022, 8:24

AUR pentru Bianca Costea în proba de 50 m liber, la CM de juniori! Vlad Stancu a luat bronzul la 1500 m liber, în ziua în care a făcut show şi David Popovici

AUR pentru Bianca Costea în proba de 50 m liber, la CM de juniori! Vlad Stancu a luat bronzul la 1500 m liber

Bianca Costea şi Vlad Stancu / Colaj Profimedia/Hepta

  • Bianca Costea, medalie de aur în proba de 50 m liber
  • Vlad Stancu a luat bronzul la 1500 de metri liber

Românca Bianca Costea a câştigat, duminică, medalia de aur în proba de 50 metri liber, la Campionatul Mondial de nataţie de juniori de la Lima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva noastră a încheiat cursa în 25 de secunde şi 35 de sutimi. Tânăra pregătită de Adrian Rădulescu a fost urmată pe podium de italiencele Sara Curtis (25.53 s) şi Matilde Biagotti (25.60 s). E o performanţă remarcabilă pentru Bianca!

Reclamă

AUR pentru Bianca Costea în proba de 50 m liber, la CM de juniori! Vlad Stancu, bronz la 1500 de metri liber

În finala probei de 1.500 m liber de la Campionatul Mondial de înot pentru juniori, Vlad Stancu, sportivul pregătit de Iulia Becheru ,a cucerit medalia de bronz. Timpul său din finală a fost de 15:17.97 min.

Este a treia medalie pentru Vlad Stancu la Lima, după argintul de la 400 m liber şi bronzul de la 800 m liber.

Reclamă

Tot duminică, David Popovici a câştigat medalia de aur la 100 metri liber. România a încheiat competiţia de la Lima cu 8 medalii: 4 de aur, 2 de argint şi 2 de bronz

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 100 m liber

David Popovici a câștigat o nouă medalie de aur la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima. ”Regele Natației” n-a avut rival în proba de 100 de metri liber, unde a încheiat cu un timp fabulos de 47.13.

La final, campionul mondial a avut un mesaj special pentru fani. Acesta le-a mulțumit pe susținerea primită pe tot parcursul competiției din Peru.

Reclamă 4 / 0/3

Mulțumim pentru primire. Publicul a fost foarte gălăgios și frumos. Vă aplaud și vă mulțumesc că ne-ați încurajat mereu!”, a transmis David Popovici

Patrick Sebastian Dinu a obținut un rezultat notabil și a încheiat pe locul 5, cu un timp de 50.09.

David Popovici, ridicat în slăvi după medalia de aur de la 200 metri liber: „E o maşinărie”

David Popovici e lăudat de toată lumea după medalia de aur de la 200 metri liber. Popovici a fost de site-ul oficial al Campionatului Mondial de juniori de la Lima. Românul de 17 ani a fost comparat cu „o maşinărie”.

Popovici a stabilit şi un nou record al competiţiei, 1:46.18 min, câştigând fără mari emoţii aurul, după cele de la Mondialele de seniori, Europenele de juniori şi de la Europenele de seniori.

O maşinărie. Superbul înotător David Popovici a demonstrat încă o dată ce viteză poate avea în apă şi a câştigat cu un record al competiţiei proba de 200 de metri liber”, e mesajul postat de organizatori.

România şi-a trecut în cont o nouă medalie de AUR la această ediţie a Campionatului Mondial de înot pentru juniori de la Lima. Succesul a fost realizat de extraordinarul David Popovici, în finala probei de 200 m liber. Sportivul antrenorului Adrian Rădulescu a încheiat cursa cu timpul de 1:46.18 min. şi a câştigat fără emoţii medalia de AUR cu un nou record al competiţiei”, anunţă Federaţia Română de Nataţie.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Vlad Stancu s-a oprit în serii la 800m liber, Campionatele Mondiale de nataţie de la Doha
Înot • 13 feb., 12:50
Vlad Stancu s-a oprit în serii la 800m liber, Campionatele Mondiale de nataţie de la Doha
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber