Închide meniul

David Popovici, mesaj special pentru fani după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber: ”Vă aplaud și vă mulțumesc!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2022, 2:21

David Popovici, mesaj special pentru fani după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber: ”Vă aplaud și vă mulțumesc!”

Dacid Popovici poate rescrie istoria nataţiei

David Popovici este "Regele Nataţiei" / Profimedia Images

David Popovici a avut un mesaj special pentru fani după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Regele Natației” nu a avut rival în proba de 100 de metri liber, unde a încheiat cu un timp fabulos de 47.13 secunde.

David Popovici, mesaj special pentru fani după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber

La final, campionul mondial a avut un mesaj special pentru fani. Acesta le-a mulțumit pe susținerea primită pe tot parcursul competiției din Peru.

„Mulțumim pentru primire. Publicul a fost foarte gălăgios și frumos. Vă aplaud și vă mulțumesc că ne-ați încurajat mereu!”, a transmis David Popovici, potrivit voyo.ro.

Ce se întâmplă cu David Popovici după medaliile câştigate la CM de juniori

„Într-adevăr, David este un fenomen, nu vă pot explica cum este privit de specialiştii internaţionali. Cum se comportă toată lumea din nataţie cu el şi cu noi şi cât de miraţi şi dornici sunt să îl studieze. E un puşti minune care a schimbat faţa nataţiei.

Reclamă

În primul rând mai are potenţial pentru că mai are de îndreptat câteva lucruri în tehnică. Mai poate creşte în înălţime şi în forţă. Dar cel mai uşor va fi îmbunătăţirea stilului de înot. Mai are puţin de întors la start şi la întoarceri pentru 100m şi 200m. Va mai înota şi 400m pentru a-şi îmbunătăţi timpul la 200m. Mai are mai puţin de o secundă pentru recordul de la 200 de metri„, a declarat Camelia Potec la PRO X.

David Popovici, ridicat în slăvi după medalia de aur de la 200 metri liber: „E o maşinărie”

David Popovici e lăudat de toată lumea după medalia de aur de la 200 metri liber. Popovici a fost de site-ul oficial al Campionatului Mondial de juniori de la Lima. Românul de 17 ani a fost comparat cu „o maşinărie”.

Popovici a stabilit şi un nou record al competiţiei, 1:46.18 min, câştigând fără mari emoţii aurul, după cele de la Mondialele de seniori, Europenele de juniori şi de la Europenele de seniori.

Reclamă 4 / 0/3

„O maşinărie. Superbul înotător David Popovici a demonstrat încă o dată ce viteză poate avea în apă şi a câştigat cu un record al competiţiei proba de 200 de metri liber”, e mesajul postat de organizatori.

”România şi-a trecut în cont o nouă medalie de AUR la această ediţie a Campionatului Mondial de înot pentru juniori de la Lima. Succesul a fost realizat de extraordinarul David Popovici, în finala probei de 200 m liber. Sportivul antrenorului Adrian Rădulescu a încheiat cursa cu timpul de 1:46.18 min. şi a câştigat fără emoţii medalia de AUR cu un nou record al competiţiei”, anunţă Federaţia Română de Nataţie.

Recomandări
  • David Popovici a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber
  • Prima reacție a ”Regelui Natației”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și