Închide meniul

Avertismentul mamei lui David Popovici pentru fiul ei! Campionatele Mondiale de Înot sunt exclusiv în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iulie 2023, 21:40

Reclamă
Avertismentul mamei lui David Popovici pentru fiul ei! Campionatele Mondiale de Înot sunt exclusiv în AntenaPLAY

"Poate David Popovici să stabilească un nou record?" Întrebarea pe care şi-o pun americanii, înainte de Campionatele Mondiale de Înot

David Popovici, după o cursă / Facebook

David Popovici a mărturisit care a fost avertismentul mamei sale pentru el. Campionatele Mondiale de Înot, care vor avea loc între 23 şi 30 iulie, sunt exclusiv în AntenaPLAY..

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înotătorul român, care a cucerit medalia de aur la 100 şi 200 de metri liber, la ultimele Campionate Mondiale de Înot, a făcut mai multe dezvăluiri pentru publicaţia spaniolă El Pais.

Avertismentul mamei lui David Popovici pentru fiul ei!

Nu vreau să fiu ipocrit. Sincer, înțeleg că oamenii nu-și pot imagina să facă aceleași lucruri pe care le fac eu. Dar toată lumea are un rol. Acesta este al meu. Întotdeauna am vrut să ies în evidență. Mama mea m-a avertizat asupra pericolului de a fi ca toți ceilalți, asupra consecințelor de a face parte dintr-un grup prea mare. Asta s-a transpus în stilul meu. Antrenorul meu și-a dat seama imediat că nu făceam totul corect din punct de vedere convențional Mai ales pentru probele în care înot de obicei, 100 și 200 liber. Dar nu a încercat să mă schimbe. Chiar și astăzi lucrez exact mișcările pe care le făceam când eram copil”, a mărturisit David Popovici.

Înotătorul român a dezvăluit că depune acelaşi efort la antrenamente precum în competiţiile oficiale. El a spus că, uneori, e mai obosit după antrenamente decât după competiţii.

Poate că pentru mine este mai ușor în comparație cu alți înotători, dar pentru mine fiecare sesiune de antrenament este la același nivel de efort. Durerea nu se schimbă niciodată. Doar dacă înveți din acea durere poți trece pragul în timpul competiției. Cred că în capul meu există un fel de scală de măsurare a durerii. De multe ori, în timpul antrenamentelor sunt mai obosit decât în timpul curselor. Dacă cunoști personal această durere, eviți să fii surprins și paralizat atunci când, în mijlocul competiției, simți că încep să-ți ardă mâinile și că ți se desprind picioarele de glezne”, a mai declarat David Popovici.

Reclamă

„Mă consider diferit”

David Popovici a spus că face numeroase sacrificii pentru a fi un înotător de performanţă. El a precizat că, spre deosebire de alte persoane, a ales să îşi petreacă timpul diferit.

Înalta performanță, într-adevăr, este destul de plictisitoare. Nouăzeci și nouă la sută din timp te antrenezi. Concurezi de trei sau patru ori pe an, așa că îți petreci cea mai mare parte a timpului uitându-te la o linie neagră de pe fundul unei piscine și respirând din când în când. Trebuie să gestionezi această plictiseală. Dacă ai un «de ce», poți suporta aproape orice «cum», ceea ce mulți oameni numesc sacrificii. Eu le numesc alegeri. Eu aleg să nu-mi petrec timpul petrecând sau dormind nouă sau zece ore. Opt ore mi se pare prea mult. Da, mă consider diferit”, a mai spus David Popovici.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 19:00 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și