Închide meniul

Camelia Potec a pierdut avionul de la Seul spre Fukuoka. Campionatele Mondiale de Înot sunt exclusiv în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2023, 19:17

Reclamă
Camelia Potec a pierdut avionul de la Seul spre Fukuoka. Campionatele Mondiale de Înot sunt exclusiv în AntenaPLAY

Camelia Potec a pierdut avionul de la Seul la Fukuoka

Camelia Potec, în timpul unui eveniment / Hepta

Camelia Potec a pierdut avionul de la Seul spre Fukuoka. Chiar preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern a făcut anunţul. Campionatele Mondiale de Înot sunt exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 23 – 30 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Potec a plecat la Fukuoka pentru a le face galerie lui David Popovici şi Andrei Anghel la competiţia ce va fi exclusiv în AntenaPLAY. Drumul a fost unul cu peripeţii, iar Potec a dezvîluti că a pierdut avionul din Seul spre Fukuoka.

Camelia Potec a pierdut avionul de la Seul spre Fukuoka

Noaptea în Coreea de Sud. După multe ore de drum (aproximativ 24 de ore de la plecare) şi câteva întârzieri, nu am mai prins ultimul zbor: Seul – Fukuoka„, a scris Camelia Potec pe reţelele de socializare.

Camelia Potec este însărcinată. Mesaj emoţionant: „La cei 41 de ani ai mei, visul s-a îndeplinit!”

Camelia Potec a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil. Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

Reclamă

Campioana olimpică de la Atena este în al 9-lea cer. A ţinut să le explice apropiaţilor de ce nu s-a grăbit să confirme vestea că aşteaptă un copil. Fosta înotătoare a postat o imagine specială, care a adunat imediat sute de aprecieri.

Încep săptămâna prin a confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior.

Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată, s-a îndeplinit 😇.

Reclamă 4 / 0/3

Am decis sa nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine. Nu mi-a fost deloc ușor in primele 2 trimestre de sarcină.

Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru! Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm când m-au întrebat„, a transmis Camelia Potec pe contul ei de Instagram.

Prețul plătit de David Popovici pentru a scrie istorie, dezvăluit de Camelia Potec

Camelia Potec a dezvăluit problemele cu care se confruntă înotătorii români, atât în timpul probelor, cât și la sesiunile de antrenamente, care durează ore în șir. Președinta FRT a declarat că cele mai des întâlnite sunt problemele musculare, dar totodată, prin faptul că sportivii petrec multe ore în apă, aceștia se confruntă și cu sinuzită, polipi, amigdale sau otite.

Uzura fizică este una foarte mare și în înot cea mai mare problemă este uzura la umeri și, bineînțeles, lăsând la o parte probele de sprint, partea musculară, așa cum s-a întâmplat în cazul Biancăi (n.r. Costea), care, chiar la Campionatele Naționale a avut, la sosire, a încercat să facă o sosire mult mai puternică și a fost nevoie de o operație la cot, de la nivelul presiunii. La sosire, în competiție, ea antrenându-se pentru această cursă pe care a avut-o, dar s-a întâmplat.

La fel s-a întâmplat și cu Robert Glință, cu glezna. În momentul în care ai probe de sprint, ai nevoie de foarte multă pregătire fizică. Și în cazul lui Robert, accidentarea a fost la picior, dar pe uscat, nu în apă, dat tot la un antrenament. În probele de fond, semifond, există foarte mari probleme la umeri. Există foarte multe probleme cu sinuzita, polipi, amigdale, pentru că noi petrecem, sau unii dintre noi am petrecut, alții petrec ore în bazin, câteodată în apă destul de rece.

Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka vor fi transmise în exclusivitate în AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie. David Popovici şi Andrei Anghel reprezintă România la competiţia din Japonia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și