Închide meniul
EXCLUSIV

Camelia Potec, după ce David Popovici a ratat podiumul la 200 de metri liber: „A fost o cursă ratată din punct de vedere tactic”

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2023, 16:04

Reclamă
Camelia Potec, după ce David Popovici a ratat podiumul la 200 de metri liber: „A fost o cursă ratată din punct de vedere tactic

Camelia Potec, după ce David Popovici a ratat podiumul la 200 de metri liber

David Popovici, la finalul probei de 200 de metri liber / Profimedia Images

Camelia Potec a avut o primă reacţie după ce David Popovici a ratat podiumul, la proba de 200 de metri liber, din cadrul Campionatelor Mondiale de Înot, care sunt transmise exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David a pornit incredibil şi, la finalul primei lungimi de bazin, era cu jumătate de secundă în recordul mondial. Efortul a fost unul prea mare pentru David, care şi-a pierdut ritmul pe final, fiind depăşit de Matthew Richards, Tom Dean şi Sunwoo Hwang.

Camelia Potec, după ce David Popovici a ratat podiumul la 200 de metri liber

„Deocamdata singura reactie este că a fost o cursă greşită din punct de vedere tactic. Tragem concluziile la finalul competiţiei, nu după fiecare cursă.

David are nevoie de linişte şi recuperare pentru a se reface până la calificările de mâine dimineaţă de la 100 de metri liber”, a spus Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reacţia lui David Popovici, după ratarea podiumulului la 200 de metri liber

Popovici a întors primul după prima lungime de bazin, cu timpul de 23.74 secunde. A fost urmat de Matthew Richards şi Sunwoo Hwang. Românul a început să se distanţeze de rivali şi era în cărţi pentru a doborî recordul mondial! După 100 de metri, era la o palmă distanţă de a da marea lovitură. A întors cu timpul de 50.18 secunde.

Reclamă

David Popovici a fost primul şi după 150 de metri, cu un avans considerabil faţă de Sunwoo Hwang (0.79) şi Matthew Richards (0.99). Au apărut însă problemele pentru „Regele Nataţiei”, care nu a mai putut să susţină ritmul. La jumătatea bazinului deja fusese depăşit de sportivul din Coreea de Sud. Chiar înainte să ajungă la final a fost depăşit şi de cei doi britanici.

„Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat. Dar sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost superbune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut.

Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru„, a spus David Popovici, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și