Închide meniul
VIDEO

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a pierdut dramatic o medalie la 200 de metri liber: „Nu o să mint! Atât am putut”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 iulie 2023, 15:09

Reclamă
Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a pierdut dramatic o medalie la 200 de metri liber: „Nu o să mint! Atât am putut

David Popovici a ratat o medalie în cursa de 200 de metri liber

Profimedia

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a pierdut dramatic o medalie la 200 de metri liber. În direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, David Popovici a terminat finala cursei de 200 de metri liber pe locul 4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a condus 3 sferturi din cursă, însă a cedat pe final când a fost depăşit de 3 adversari.

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a pierdut dramatic o medalie la 200 de metri liber

Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat. Dar sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost superbune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut.

Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru„, a spus David Popovici, conform gsp.ro.

Modul incredibil prin care David Popovici a ratat o medalie la 200 de metri liber. Ce s-a întâmplat pe ultima lungime de bazin

Modul incredibil prin care David Popovici a ratat o medalie la 200 de metri liber. Fenomenul nataţiei româneşti a avut o cursă de coşmar în finala de la Campionatele Mondiale de Înot, care a putut fi urmărită în LIVE VIDEO exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Mare favorit în proba de 200 de metri liber, David Popovici a avut un start lansat în finală. Toată lumea aştepta să îl vadă stabilind un nou record mondial, dar tânărul în vârstă de 18 ani a trăit o adevărată deziluzie.

Popovici a întors primul după prima lungime de bazin, cu timpul de 23.74 secunde. A fost urmat de Matthew Richards şi Sunwoo Hwang. Românul a început să se distanţeze de rivali şi era în cărţi pentru a doborî recordul mondial! După 100 de metri, era la o palmă distanţă de a da marea lovitură. A întors cu timpul de 50.18 secunde.

David Popovici a fost primul şi după 150 de metri, cu un avans considerabil faţă de Sunwoo Hwang (0.79) şi Matthew Richards (0.99). Au apărut însă problemele pentru „Regele Nataţiei”, care nu a mai putut să susţină ritmul. La jumătatea bazinului deja fusese depăşit de sportivul din Coreea de Sud. Chiar înainte să ajungă la final a fost depăşit şi de cei doi britanici.

Reclamă 4 / 0/3

Aflat la prima finală din carieră, Matthew Richards a câştigat aurul, cu 1:44.30. A fost urmat de conaţionalul său, Tom Dean, care a obţinut argintul cu timpul de 1:44.32. Sunwoo Hwang l-a lăsat pe David Popovici în afara podiumului (1:44.42). David Popovicia coborât sub 1 minut şi 45 de secunde (1:44.90), dar a ratat şansa de a obţine o medalie.

Video cu ultimul bazin al finalei de 200 metri

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și