Închide meniul

Care e de fapt nota obţinută de David Popovici la Bacalaureat! Ce facultate a ales să urmeze! Anunţul făcut de campionul nostru

Bogdan Stănescu Publicat: 27 mai 2023, 17:03

Care e de fapt nota obţinută de David Popovici la Bacalaureat! Ce facultate a ales să urmeze! Anunţul făcut de campionul nostru

David Popovici / Profimedia Images

  • David Popovici a promovat BAC-ul cu media 8,65
  • Înotătorul român a decis la ce facultate va merge

S-a aflat care e de fapt nota obţinută de David Popovici la Bacalaureat. Înotătorul român a promovat BAC-ul cu media 8,65. „Regele Nataţiei” a decis şi ce va face de acum încolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici va urma cursurile Facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii Bucureşti.

Care e de fapt nota obţinută de David Popovici la Bacalaureat!

Da, m-am hotărât. Vreau să mă duc la facultatea de psihologie de la Universitatea București, pentru că și mama a terminat psihologia și cred că de la ea am această înclinație. Vreau să aflu cât mai mult despre ce e în capul meu, ce proces se întâmplă în creierul fiecărei persoane. Vreau să învăț cât mai mult despre asta, despre comportamentul uman.

Reclamă

Sunt foarte mulțumit de rezultat și mai ales ușurat. Pentru că pe măsură ce se apropia Bacalaureatul, am început să învăț din ce în ce mai mult, să mă și stresez din ce în ce mai mult, cum sunt sigur că au făcut toți care au dat examenul acesta”, a declarat David Popovici, într-un interviu pentru gsp.ro.

AntenaSport anunţa în exclusivitate că David Popovici a luat BAC-ul

AS.ro anunţa în exclusivitate că David Popovici a promovat examenul de Bacalaureat. Înotătorul român a obţinut cea mai mare medie dintre bucureştenii care au susţinut examenul la Câmpina.

Reclamă

David Popovici nu avea emoţii în privinţa notei, după examen afirmând că totul a fost în regulă.

David Popovici a avut o reacţie după ce a susţinut prima probă de la ”BAC-ul olimpicilor”. Popovici a dat examen la istorie, proba obligatorie a profilului.

A fost în regulă. Prefer să nu stau foarte mult de vorbă pentru că mai am și mâine de susținut și poimâine. Mulțumesc că ați venit, a fost în regulă, chiar va fi ok”, spunea atunci David Popovici.

Reclamă

Un singur candidat a luat media 10.00 la „BAC-ul olimpicilor”

Potrivit sursei citate, pe tranşe de medii se înregistrează următoarea situaţie: 47 de medii între 9 şi 9.99, 35 de medii între 8 şi 8.99, 26 de medii între 7 şi 7.99, respectiv 22 între 6 şi 6.99.

Un singur candidat a promovat examenul cu media generală 10. Nu s-au înregistrat eliminări din examen.

Rezultatele au fost afişate vineri, înainte de ora 12:00, în format letric la Colegiul Naţional ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte (centrul de desfăşurare a sesiunii speciale) şi online, pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Tot astăzi, în intervalul orar 12:00 – 14:00, eventualele contestaţii la probele scrise se depun sau se transmit prin mijloace electronice la Colegiul Naţional „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte. Candidaţii care doresc reevaluarea lucrărilor şi se prezintă fizic la centrul de examen, vor avea asupra lor cartea de identitate şi vor completa declaraţia-tip. Candidaţii care vor transmite cererea online, vor completa declaraţia-tip, o vor scana şi o vor transmite, însoţită de copia scanată a cărţii de identitate, pe un cont de e-mail special creat de organizatori”, a mai transmis ministerul.

Probele sesiunii speciale din acest an s-au desfăşurat în perioada 11 – 25 mai 2023 la Colegiul Naţional ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte (judeţul Prahova).

Această sesiune a fost destinată absolvenţilor de liceu participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale care se desfăşoară în aceeaşi perioadă cu examenul naţional de bacalaureat 2023 (sesiunea iunie-iulie) şi/sau pentru absolvenţii de liceu care susţin examenul de admitere la academii militare din Statele Unite ale Americii.

Reclamă
Reclamă
Citește și:
Pe același subiect
David Popovici a explicat cum se fereşte de suplimentele contaminate, după cazul Simonei Halep
Înot • 17 sept., 11:14
David Popovici a explicat cum se fereşte de suplimentele contaminate, după cazul Simonei Halep
David Popovici a împlinit 19 ani şi şi-a donat ziua de naştere
Extra • 15 sept., 17:41
David Popovici a împlinit 19 ani şi şi-a donat ziua de naştere! Suma de bani strânsă pentru cinci fraţi aflaţi în dificultate
David Popovici a luat o decizie radicală
Extra • 8 sept., 10:23
David Popovici, decizie radicală: „Mi-am cumpărat un telefon de 100 de lei”. În ce îşi investeşte banii campionul de 18 ani
David Popovici, gest uriaş. Îşi donează ziua de naştere pentru a ajuta 5 fraţi să nu ajungă în stradă şi să aibă o casă
Extra • 4 sept., 15:13
David Popovici, gest uriaş. Îşi donează ziua de naştere pentru a ajuta 5 fraţi să nu ajungă în stradă şi să aibă o casă
Cum se distrează David Popovici în vacanţă
AntenaPLAY • 7 aug., 21:28
FOTO
Cum se distrează David Popovici în vacanţă: „Activitățile și interesele unui băiat”. A renunţat la dieta strictă!
Ultimele știri
16:05 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 25 septembrie 15:56 Rapid – CFR Cluj LIVE TEXT (21:00). Giuleştenii vor să ţină aproape de podium. Clujenii, la şase puncte de lider 15:47 Prima reacţie a lui Dragoş Iancu, după ce a ieşit din operaţie: „Nu am dureri, e bine! În 4 luni revin pe teren” 15:11 Benfica – Porto, derby-ul săptămânii în fotbalul european, e vineri, de la 22:15, exclusiv în AntenaPLAY 14:51 Foto„Te iubesc până la stele şi înapoi!” Andreea Bălan a „topit” internetul cu mesajul pentru iubitul său mai tânăr cu 9 ani 14:02 Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Dragoş Iancu în fotbal, după ce a stat peste 5 ore în operaţie 13:47 Gigi Becali, mesaj pentru Elias Charalambous: „Bă, Elias, îți pun iar întrebări cu antrenorul? Zi `la revedere, mulțumesc`” 13:43 Gigi Becali, vehement în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Ce vină are ea?! Nu trebuia să aibă încredere” 13:00 Fotbal în fiecare zi, în AntenaPLAY. Benfica – Porto şi spectacolul din Portugalia şi Italia 12:58 Foto„Frumuseţe stratosferică!” Mădălina Ghenea i-a înnebunit pe fani cu ultima apariţie: „Un înger” Vezi toate știrile
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE