Închide meniul

Care e de fapt nota obţinută de David Popovici la Bacalaureat! Ce facultate a ales să urmeze! Anunţul făcut de campionul nostru

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 mai 2023, 17:03

Care e de fapt nota obţinută de David Popovici la Bacalaureat! Ce facultate a ales să urmeze! Anunţul făcut de campionul nostru

Care e de fapt nota obţinută de David Popovici la Bacalaureat!

David Popovici / Profimedia Images

S-a aflat care e de fapt nota obţinută de David Popovici la Bacalaureat. Înotătorul român a promovat BAC-ul cu media 8,65. „Regele Nataţiei” a decis şi ce va face de acum încolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici va urma cursurile Facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii Bucureşti.

Care e de fapt nota obţinută de David Popovici la Bacalaureat!

Da, m-am hotărât. Vreau să mă duc la facultatea de psihologie de la Universitatea București, pentru că și mama a terminat psihologia și cred că de la ea am această înclinație. Vreau să aflu cât mai mult despre ce e în capul meu, ce proces se întâmplă în creierul fiecărei persoane. Vreau să învăț cât mai mult despre asta, despre comportamentul uman.

Sunt foarte mulțumit de rezultat și mai ales ușurat. Pentru că pe măsură ce se apropia Bacalaureatul, am început să învăț din ce în ce mai mult, să mă și stresez din ce în ce mai mult, cum sunt sigur că au făcut toți care au dat examenul acesta”, a declarat David Popovici, într-un interviu pentru gsp.ro.

AntenaSport anunţa în exclusivitate că David Popovici a luat BAC-ul

AS.ro anunţa în exclusivitate că David Popovici a promovat examenul de Bacalaureat. Înotătorul român a obţinut cea mai mare medie dintre bucureştenii care au susţinut examenul la Câmpina.

Reclamă

David Popovici nu avea emoţii în privinţa notei, după examen afirmând că totul a fost în regulă.

David Popovici a avut o reacţie după ce a susţinut prima probă de la ”BAC-ul olimpicilor”. Popovici a dat examen la istorie, proba obligatorie a profilului.

A fost în regulă. Prefer să nu stau foarte mult de vorbă pentru că mai am și mâine de susținut și poimâine. Mulțumesc că ați venit, a fost în regulă, chiar va fi ok”, spunea atunci David Popovici.

Reclamă 4 / 0/3

Un singur candidat a luat media 10.00 la „BAC-ul olimpicilor”

Potrivit sursei citate, pe tranşe de medii se înregistrează următoarea situaţie: 47 de medii între 9 şi 9.99, 35 de medii între 8 şi 8.99, 26 de medii între 7 şi 7.99, respectiv 22 între 6 şi 6.99.

Un singur candidat a promovat examenul cu media generală 10. Nu s-au înregistrat eliminări din examen.

Rezultatele au fost afişate vineri, înainte de ora 12:00, în format letric la Colegiul Naţional ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte (centrul de desfăşurare a sesiunii speciale) şi online, pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Tot astăzi, în intervalul orar 12:00 – 14:00, eventualele contestaţii la probele scrise se depun sau se transmit prin mijloace electronice la Colegiul Naţional „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte. Candidaţii care doresc reevaluarea lucrărilor şi se prezintă fizic la centrul de examen, vor avea asupra lor cartea de identitate şi vor completa declaraţia-tip. Candidaţii care vor transmite cererea online, vor completa declaraţia-tip, o vor scana şi o vor transmite, însoţită de copia scanată a cărţii de identitate, pe un cont de e-mail special creat de organizatori”, a mai transmis ministerul.

Probele sesiunii speciale din acest an s-au desfăşurat în perioada 11 – 25 mai 2023 la Colegiul Naţional ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte (judeţul Prahova).

Această sesiune a fost destinată absolvenţilor de liceu participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale care se desfăşoară în aceeaşi perioadă cu examenul naţional de bacalaureat 2023 (sesiunea iunie-iulie) şi/sau pentru absolvenţii de liceu care susţin examenul de admitere la academii militare din Statele Unite ale Americii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și