Închide meniul
Video

Carmen Bunaciu, mesaj de susţinere pentru David Popovici înaintea probelor de 100 şi 200 m liber: „E un mare luptător!”

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2023, 17:35

Carmen Bunaciu, mesaj de susţinere pentru David Popovici

Carmen Bunaciu, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Carmen Bunaciu a transmis un mesaj de susţinere pentru David Popovici, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, competiţie care e live în AntenaPLAY. Fosta înotătoare susţine că sportivul de 19 ani este un mare luptător şi va da totul pentru o medalie în probele sale preferate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici e gata să ia startul în probele sale preferate, de 100 şi 200 m liber. Probele campionului de 19 ani se vor vedea live în AntenaPLAY şi în direct pe Antena Stars, vineri, sâmbătă şi duminică. În primele două zile de concurs de la Otopeni, Popovici s-a calificat, alături de ştafetele 4×50 m liber şi mixt, în două finale.

Carmen Bunaciu, mesaj de susţinere pentru David Popovici la Campionatele Europene de înot

Carmen Bunaciu a participat de două ori la Jocurile Olimpice, la ediţiile din 1980 şi 1984, clasându-se de trei ori pe locul patru. Fosta înotătoare, prezentă la bazinul de la Otopeni, a oferit declaraţii despre David Popovici. Aceasta este de părere că sportivul de 19 ani va avea o misiune dificilă la probele de 100 şi 200 m liber, fiind prezenţi la Campionatele Europene de înot şi Tom Dean şi Matthew Richards, britanicii care sunt campioni olimpici şi mondiali en-titre.

Bunaciu a mai oferit declaraţii şi despre ofertele pe care David Popovici le-a avut pentru a părăsit România. Aceasta este de părere că sportivul de la CS Dinamo a ales să rămână în ţară, deoarece se înţelege excelent cu ehipa sa, şi aici are parte şi de suportu familiei.

„Este o mare bucurie pentru noi. De când s-a anunţat că noi vom găzdui aceste Campionate Europene, am fost extrem de bucuroasă şi nerăbdătoare să-i vedem la lucru pe cei mai buni înotători europeni. Dorinţa s-a îndeplinit. A fost o muncă uriaşă pentru realizarea tuturor cerinţelor impuse.

Avem cea mai numeroasă echipă prezentă la un Campionat European de până acum, indiferent că este bazin scurt, sau de dimensiuni olimpice. Mă bucur foarte mult pentru ei, înseamnă experienţă.

„David Popovici va fi ajutat şi de public la Otopeni!”

David are şanse mari şi la 100 şi la 200 de metri liber. Dar este adevărat că sunt şi doi britanici extrem de valoroşi, Tom Dean, campion olimpic, şi Matthew Richards, campion mondial la 200 m liber. Nu va fi uşor, dar David este un mare luptător, şi cred că şi publicul îl va ajuta.

S-a pus acea etichetă la Mondiale, dar locul patru în lume nu e puţin lucru. Am fost de trei ori a patra la Jocurile Olimpice. Mai sunt luni bune până la Paris, deocamdată avem doar doi sportivi calificaţi. Poate vom avea şi o fată, o vom vedea azi pe Prisecariu, la 200 m spate. Depinde foarte mult de ei, există barem de timp care trebui realizat.

(N.r. despre ofertele lui David Popovici) Ne bucurăm că a rămas, aşa a simţit el. Are tot ce-i trebuie aici, are o echipă grozavă, antrenor, tot ce-i trebuie, şi are desigur şi suportul familiei, nu e puţin lucru”, a declarat Carmen Bunaciu, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și