Închide meniul

Cătălin Preda a câştigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de la Doha, la sărituri de la mare înălţime

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 februarie 2024, 13:06

Cătălin Preda a câştigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de la Doha, la sărituri de la mare înălţime

Cătălin Preda a câştigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de la Doha, la sărituri de la mare înălţime

Profimedia

Cătălin Preda a câştigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de la Doha, la sărituri de la mare înălţime. Constantin Popovici a terminat competiţie pe locul 8.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportivul români Cătălin Preda a cucerit medalia de bronz în proba masculină de sărituri de la mare înălţime (27 metri), joi, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Doha.

Cătălin Preda a câştigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de la Doha, la sărituri de la mare înălţime

Preda a totalizat 410,20 puncte, fiind devansat de britanicul Aidan Heslop (422,95) şi de francezul Gary Hunt (413,25). Constantin Popovici, deţinătorul titlului mondial, s-a clasat doar pe locul opt, cu 340,50 puncte, scrie agerpres.ro.

La Mondialele de la Fukuoka, de anul trecut, Popovici a cucerit aurul, iar Preda a luat argintul. Popovici a câştigat aurul şi la Europenele din 2022, la care Preda a luat argint.

Popovici şi Cătălin Preda au arătat că sunt în formă, la Auckland, la finalul lunii ianuarie, în ultima etapă a circuitului mondial Red Bull Cliff Diving. Popovici, de la CSM Bacău, a cucerit în premieră Trofeul King Kahekili cu o victorie în Noua Zeelandă, în timp ce Cătălin Preda (CSA Steaua) s-a clasat al patrulea în clasamentul general, după locul al doilea ocupat la Auckland.

Reclamă

Cătălin Preda a dat săriturile în apă pe schiuri

Cătălin Preda, unul dintre cei mai buni săritori din lume la cliff diving, este mare pasionat și de sporturile de iarnă. Românul a participat la un concurs de placă și schiuri și visează la medalii și în această disciplină!

Cătălin Preda a subliniat că marea sa dragoste rămân săriturile în apă de la înălțime, dar zăpada și munții i-au fost mereu „aproape de suflet”. Și-a umplut cămara de medalii la cliff diving și vrea să facă același lucru și pe schiuri.

„Eu sunt fan al zăpezii și al frigului. Îmi place și partea de drumeție și partea de slide pe schiuri și atunci a fost o adevarată placere să vin aici, alături de echipă. Întotdeauna, inima mea o să rămână la săriturile în apă, la partea de înălțime, platformă, stânci înalte, dar zapada și munții mi-au fost aproape de suflet mereu. Cu fiecare sezon, simt că am crescut și pe partea de schi.

Reclamă 4 / 0/3

Niciodată să nu uităm să admirăm zona în care suntem. Văzând soarele cum bate pe crestele din jur, e absolut minunat și chiar ține de tine să absorbi, să admiri și să apreciezi momentele respective.

(n.r. – Te vedem câștigănd medalii și pe placă?) Poate într-un viitor, eu aspir spre evolutie și spre proges în orice fac și vreau să imbunătățesc orice lucru la care lucrez. Trebuie să respectăm natura și să acceptăm asta, sunt lucruri pe care nu le putem prevede”, a spus Cătălin Preda, în exclusivitate pentru as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și