Închide meniul

Ce urmează pentru David Popovici, după finala de la ştafetă 4×50 m liber, de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Viviana Moraru Publicat: 5 decembrie 2023, 19:26

Ce urmează pentru David Popovici, după finala de la ştafetă 4×50 m liber, de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Ce urmează pentru David Popovici, după finala de la ştafetă de la Campionatele Europene de înot

David Popovici, în timpul unei probe/ Profimedia

Se ştie ce urmează pentru David Popovici, după finala de la ştafetă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. La competiţia de la Otopeni, care se vede live în AntenaPLAY, „Regele nataţiei” va concura în alte două probe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a participat, alături de Patrick Dinu, Mihai Gergely şi Constantin Stoica, la proba de ştafetă 4×50 m liber. Aceştia s-au clasat pe locul 7 în finala programată în sesiunea de seară.

Ce urmează pentru David Popovici, după finala de la ştafetă de la Campionatele Europene de înot

David Popovici se pregăteşte de probele sale preferate, după participarea la ştafeta 4×50 m liber. Sportivul de la CS Dinamo va avea două zile de pauză, până la următoarea întrecere.

Popovici va lua parte în seriile probei de 200 m liber pe 8 decembrie, vineri, în sesiunea de dimineaţă, de la ora 9:40. Ulterior, în aceeaşi zi, însă în sesiunea de seară, vor avea loc şi semifinalele probei de 200 m liber.

Sâmbătă, de la ora 10:15, David Popovici va participa în seriile probei de 100 m liber. În aceeaşi zi, de la ora 18:06, campionul român va participa şi în finala de la 200 m liber, în cazul în care se va califica.

Tot sâmbătă, de la ora 19:31, David Popovici va concura cel ma probabil şi în semifinalele probei de 100 m liber, fiind favorit să treacă de serii.

În cazul în care va obţine un timp bun în semifinale, David Popovici va avea ocazia să se lupte pentru medalie în finala probei de 100 m liber. Finala va fi programată duminică, în ultima zi de concurs de la Otopeni, de la ora 19:08.

Răzvan Florea are încredere deplină în David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Răzvan Florea are încredere deplină în David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Medaliatul olimpic de la Atena, din 2004, speră ca „Regele Nataţiei” să îi calce pe urme şi să îi depăşească performanţele.

După două decenii de aşteptare, David Popovici poate reedita performanţa lui Răzvan Florea. Este aşteptat să urce pe podium la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Mi se pune foarte des această etichetă, de singur medaliat olimpic (n.r. din România). Aş vrea ca David Popovici în cel mai scurt timp să mă depăşească şi să fim mai mulţi medaliaţi olimpici. Îmi aduc aminte cu deosebită plăcere de perioada în care înotam şi în care mergeam la Jocurile Olimpice. Pot spune, încununarea succesului cu această medalie din 2004 de la Atena.

David este un înotător de excepţie, un băiat care a muncit foarte mult, munceşte foarte mult şi sper ca la anul să ne bucure şi să ne încânte cu rezultatele pe care le va obţine la Jocurile Olimpice. Pe lângă el sperăm să calificam şi încă câţiva sportivi şi să avem un lot cât mai numeros„, a declarat Răzvan Florea la AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și