Închide meniul

Cesar Cielo, reacţie fabuloasă când a văzut că David Popovici i-a spulberat recordul mondial la 100 de metri: „Mi-a căzut faţa!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 august 2022, 20:06

Cesar Cielo, reacţie fabuloasă când a văzut că David Popovici i-a spulberat recordul mondial la 100 de metri: „Mi-a căzut faţa!

Cesar Cielo, cuvinte uriaşe la adresa lui David Popovici

Colaj David Popovici - Cesar Cielo | Profimedia

Cesar Cielo, reacţie fabuloasă când a văzut că David Popovici i-a spulberat recordul mondial la 100 de metri. Fostul mare înotătot brazilian a fost extrem de surprins în momentul în care David Popovici i-a doborât recordul mondial în proba de 100 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a stabilit un nou record mondial în finala de 100 de metri liber de la Campionatul European de nataţie, ce s-a desfăşurat la Roma.

David Popovici a făcut o cursă fabuloasă în finala probei de 100 metri liber şi a doborât recordul mondial vechi de 13 ani. David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, sâmbătă, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma, cu un nou record mondial, 46 sec 86/100.

Vechiul record mondial al probei era deţinut de brazilianul Cesar Cielo Filho (46 sec 91/100), din 2009.

Cesar Cielo, reacţie fabuloasă când a văzut că David Popovici i-a spulberat recordul mondial

„O să fiu sincer! N-o să spun că am fost încântat că Popovici mi-a doborât recordul. Eram pe ponton, cu copiii, şi mi-a căzut faţa. Gata, l-a doborât. Sunt convins că ştie că adversarii săi vor veni tare la anul ca să îi ia recordul. Mai are atâta loc să crească, e o nebunie. Mai poate dobândi atât de multă putere şi să fie mult mai exploziv, în viitor. Are doar 17 ani! Aşa că va fi mai puternic. Când îl vezi înotând, e incredibil căt de mult pluteşte! Pozitia corpului e uimitoare. Parcă nu întâmpină nicio rezistenţă. Pare că este total lipsit de efort. Te uiţi la el şi spui, vreau să înot ca el”, a spus Cesar Cielo într-un interviu acordat canalului SwimSwam.

Reclamă

David Popovici a anunțat ce obiectiv uriaș și-a trasat după ce a doborât recordul mondial de la 100 de metri liber

David Popovici a anunțat ce obiectiv uriaș și-a trasat după ce a doborât recordul mondial de la 100 de metri liber, la Campioanatele Europene de Natație de la Roma.

David Popovici a stabilit un nou record mondial în proba de 100 de metri liber: 46,86 de secunde. În momentul în care a văzut ce timp a scos, David Popovici s-a bucurat nebuneşte în bazin. Apoi, a vorbit despre noul obiectiv setat.

”Am vrut să înot cât de tare pot şi asta am făcut. O fantezie acum ar putea fi să ajung sub 46 de secunde. Adam Peaty este un pionier în termeni de obiective fixate şi atinse. Multe au părut SF, dar nu şi pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut emoţii, bineînţeles, dar am ştiut că băieţii sunt mai speriaţi de mine decât sunt eu de ei. Înotul nu e foarte popular la noi în ţară, dar cred că de acum va deveni mult mai interesant de privit pentru români”, a spus David Popovici, pentru BBC.

Câţi bani ia David Popovici pentru recordul mondial doborât! Suma este surprinzătoare

Câţi bani ia David Popovici pentru recordul mondial doborât. Suma este una surprinzătoare, având în vedere dimensiunea performanţei obţinute de David Popovici.

David Popovici a scris istorie în nataţia mondială, după ce a doborât recordul mondial la 100 de metri liber. Liga Europeană de nataţie îl va recompensa financiar pe David Popovici pentru această performanţă.

David Popovici a devenit cel mai rapid înotător din istorie în proba de 100 de metri liber. Acesta a stabilit un nou record în finala de la Campionatul European de la Roma. Pentru această performanţă, Liga Europeană de nataţie îi va da 10 mii de euro. La această sumă se adaugă şi premiul pentru cele două medalii: 4.000 de euro. De asemenea, premiul pentru recodul european este de 5.000 de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și