Închide meniul

Cinci români s-au calificat azi în semifinale la Campionatele Europene de înot în bazin scurt! Programul sesiunii de seară

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2023, 11:44

Reclamă
Cinci români s-au calificat azi în semifinale la Campionatele Europene de înot în bazin scurt! Programul sesiunii de seară

Cinci români s-au calificat azi azi în semifinale la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Andrei Ungur, în timpul unei probe/ Profimedia

Cinci români s-au calificat azi în semifinale la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, după sesiunea de dimineaţă a zilei a treia de concurs. Semifinalele vor fi în această seară, începând cu ora 18:00, live în AntenaPLAY. Andrei Ungur, Robert Badea, Daniel Nicuşan, Brigitta Vass şi Denis Popescu sunt românii calificaţi în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primii care vor intra în bazin în sesiunea de seară vor fi Robert Badea şi Daniel Nicuşan, care vor lua startul în semifinalele probei de 200 m mixt, de la ora 18:19. Sesiunea de dimineaţă a fost live şi pe as.ro/live.

Cinci români s-au calificat azi azi în semifinale la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

De la ora 18:36, în semifinalele probei de 100 m spate masculin, vor lua startul Andrei Ungur şi Denis Popescu.

Brigitta Vass a reuşit să se califice în semifinalele probei de 200 m bras feminin. Sportiva se va lupta pentru finală de la ora 19:24.

Vlad Stancu va lupta pentru medalie de la ora 19:04. Românul va lua startul în finala de 1500 m liber.

Reclamă

Alte cinci finale se vor desfăşura în sesiunea de seară la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, şi de asemenea, şi alte trei semifinale.

Sesiunea de seară (de la ora 18:00)

Vlad Stancu, entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni

Vlad Stancu s-a declarat entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni. Înotătorul român a obţinut calificarea în finala probei, după ce a înregistrat al optulea timp în serii. Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni se văd LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

După seria de miercuri dimineaţă, Vlad Stancu a vorbit despre calificarea în finală şi abia aşteaptă să se întreacă în bazinul de la Otopeni cu campioni mondiali şi olimpici:

„E cadoul Moşului. Eu încerc să pun cât mai puţină presiune pe mine în ultimul timp. Înot de plăcere în acest bazin unde am o grămadă de amintiri foarte plăcute şi că voi concura, sper cu un public mult mai mare faţă de această dimineaţă.

Nu prea (n.r. dacă are emoţii). De-abia aştept să înot cu aceste vedete, dar sunt şi ei oameni. Îmi place concurenţa”, a declarat Vlad Stancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE VIDEOSporting – Chaves 0-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) Vezi toate știrile
Citește și