Închide meniul

Constantin Popovici, mesaj savuros de încurajare pentru David Popovici: „Să fim fraţi de medalie!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2023, 11:31

Constantin Popovici, mesaj savuros de încurajare pentru David Popovici: „Să fim fraţi de medalie!

Constantin Popovici, mesaj savuros de încurajare pentru David Popovici

David Popovici, în timpul unei probe/ Profimedia

Constantin Popovici a avut un mesaj savuros de încurajare pentru David Popovici, înaintea finalei de la 100 de metri liber, de la Campionatele Mondiale de Înot. Campionul de la sărituri vrea ca David să cucerească cea mai strălucitoare medalie la proba „regină” a înotului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici va lupta pentru aurul de la 100 de metri liber la ora 14:21, în direct în AntenaPLAY şi pe Antena 1.

Constantin Popovici, mesaj savuros de încurajare pentru David Popovici

În ziua în care David Popovici încearcă să scrie din nou istorie la 100 de metri liber, tot la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, Constantin Popovici a câştigat medalia de aur la sărituri de la mare înălţime. A fost urmat pe podium de un alt român, Cătălin Preda.

După performanţa superbă obţinută la Mondialele din Japonia, Constantin Popovici i-a transmis un mesaj şi lui David Popovici. Acesta vrea să fie „frate” de medalie cu David, astfel că îşi doreşte ca înotătorul de 18 ani să se claseze pe cea mai înaltă poziţie a podiumului.

De asemenea, Constantin Popovici a dezvăluit că nu este o coincidenţă de nume, ci îl cunoaşte pe David Popovici de foarte mult timp, deoarece provin din acelaşi oraş.

Reclamă

„Nu e doar o coincidență de nume, suntem din același oraș, îl știu de când era mic. Îi doresc succes pentru finala din această seară și sper să câștige pentru a putea fi frați de medalie. Știu potențialul lui și merită să fie pe locul întâi”, a declarat Constantin Popovici.

În finala de la 100 de metri liber, David Popovici se va întrece cu Kyle Chalmers, Maxime Grousset, Pan Zhanle, Matt Richards, Nandor Nemeth, Jordan Crooks şi Jack Alexy.

David s-a calificat în finala de la 100 de metri cu al cincilea timp, de 47,66.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Covaliu, mesaj de susţinere pentru David Popovici înaintea finalei la 100 metri liber

Mihai Covaliu a avut mesaj de susţiere pentru David Popovici înaintea finalei la 100 metri liber. Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a spus nu este un eşec rezultatul lui David Popovici în finala de 200 de metri liber.

„Nu este un eșec! Este o experiență prin care David trece. Această experiență va conta foarte mult în economia acestui an. El înainte de Jocurile Olimpice nu mai vine cu aceeași presiune pe care a avut-o acum, presiunea campionului mondial, presiunea inclusiv a acestei perioade prin care trece orice tânăr. A trebuit să treacă și prin acest moment și îl va face mult mai puternic. O să avem încrede în el, îl vom susține și sunt absolut convins că David va arăta adevăratul lui potențial. Am mare încredere că la Paris el va fi primul.

Am trăit-o foarte bine 90% din timp, însă s-a văzut că el a fost studiat, a fost inclus într-o strategie pe care echipele concurente cu el i-au pregătit-o. Acest lucru s-a văzut și sunt convins că David va avea foarte mult de învățat de la această cursă. La suta de metri va avea adversari foarte puternici. Trebuie să ia în calcul că a fost studiat și aici. El a știut lucrul ăsta. El a spus tot timpul că-i va fi foarte greu. Așa este în orice disciplină, regele va fi tot timpul supus atacurilor pentru a i se lua acea coroană. Eu sunt convins că va lua medalia„, a precizat Covaliu pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și