Închide meniul
Video

Cursa care a adus României prima medalie la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt, LIVE în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 8 decembrie 2023, 19:17 / Actualizat: 8 decembrie 2023, 20:30

Cursa care a adus României prima medalie la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt, LIVE în AntenaPLAY

Captură AntenaSport

Cursa care a adus României prima medalie la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt, LIVE în AntenaPLAY, a fost cea a lui Andrei Ungur, în finala la 100 metri spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ungur a plecat mai slab, la fel ca ieri. El a întors al optulea după primul bazin, dar a reuşit să câştige medalia de bronz, venind tare din spate, tot la fel ca ieri.

Cursa care a adus României prima medalie la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt, LIVE în AntenaPLAY

Andrei Ungur a încheiat cursa cu timpul de 50.04, acelaşi pe care l-a avut Lorenzo Mora. Amândoi vor primi medalia de bronz. Francezul Mewen Tomac a cucerit aurul, iar conaţionalul său Yohann Ndoye-Brouard a luat argintul.

Andrei Ungur spunea de ieri că speră la medalia de bronz în proba de 100 metri spate. Tot astăzi, David Popovici a reuşit să se califice în finala la 200 metri liber cu cel mai bun timp.

La fel ca şi ieri, Andrei Ungur a subliniat că va petrece cu palincă după ce încheie Campionatele Europene de Înot în bazin scurt, care sunt transmise în direct în AntenaPLAY până duminică inclusiv.

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de la Otopeni

Andrei Ungur a fost extrem de încântat după finala de la 100 de metri spate de la Otopeni. Înotătorul de 25 de ani se bucură de faptul că împarte a treia treaptă a podiumului cu italianul Lorenzo Mora.

Ungur va amâna sărbătorirea acestui succes cu palincă, deoarece el va reveni în bazinul de la Otopeni sâmbătă dimineaţă, atunci când va concura în seria a cincea a probei de 100 de metri liber, la 10:23:

„Am zis că vreau să merg în 49 (n.r. de secunde). Nu am făcut asta, dar am luat medalia oricum.

(n.r. Cum se simte cu medalia?) Blană.

(n.r. Cum petreci, câtă palincă bei?) Nu se ştie, mai am suta de metri liber mâine şi după mai vedem noi.

Îmi pare bine că împart locul cu italianul, chiar am fost fericit când am văzut că suntem 2 pe 3. Îmi place să împart chestiile. Îmi pare bine că reuşesc să reprezint România şi sper că aducem mai multe medalii acasă.

I-am auzit, dar nu am avut aşa multe emoţii. Sunt obişnuit de o vreme. M-a susţinut toată lumea, familie, prieteni. Şi mult mai mulţi la televizor.

(n.r. ce a simţit când a văzut rezultatul pe tabelă) M-am uitat şi nu am fost sigur ce am văzut. A trebuit să mă şterg la ochi”, a declarat Andrei Ungur, în exclusivitate pentru Antena Sport.

  • Cele mai importante curse de la Campionatul European de înot în bazin scurt pot fi revăzute aici – https://as.ro/otopeni2023

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber, în AntenaPLAY! A obţinut cel mai bun timp din semifinale

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, LIVE VIDEO în AntenaPLAY și AntenaStars. Va lupta pentru medalia de aur sâmbătă, de la ora 18.06.

Înotătorul român s-a luptat excelent în seria sa și a obținut un loc în semifinale. Cursa acestuia, la fel ca și toate cursele de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, a fost live în AntenaPLAY și as.ro/live. David Popovici a defilat şi în cursa pentru calificarea în finală. A obţinut cel mai bun timp şi este la un pas de prima sa medalie la Europenele de înot în bazin scurt 2023.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și