Închide meniul
VIDEO

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber, în AntenaPLAY! A obţinut cel mai bun timp din semifinale

Alex Ioniță Publicat: 8 decembrie 2023, 18:30

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber, în AntenaPLAY! A obţinut cel mai bun timp din semifinale

David Popovici, LIVE VIDEO în AntenaPLAY și AntenaStars (18:28) în semifinalele probei de 200 metri liber

David Popovici / profimedia

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, LIVE VIDEO în AntenaPLAY și AntenaStars. Va lupta pentru medalia de aur sâmbătă, de la ora 18.06.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înotătorul român s-a luptat excelent în seria sa și a obținut un loc în semifinale. Cursa acestuia, la fel ca și toate cursele de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, a fost live în AntenaPLAY și as.ro/live. David Popovici a defilat şi în cursa pentru calificarea în finală. A obţinut cel mai bun timp şi este la un pas de prima sa medalie la Europenele de înot în bazin scurt 2023.

VEZI AICI CURSA LUI DAVID POPOVICI!

Cursa lui David Popovici a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY și AntenaStars

Update 18.45: David Popovici, cel mai bun timp din semifinale. Iată cine sunt adversarii lui din finală!

Update 18.42: Clasamentul final în serie din semifinale! David Popovici a fost pe primul loc.

Update 18.40: David Popovici a câştigat seria din semifinale şi va continua lupta pentru AUR! Finala este sâmbătă la ora 18.06, în AntenaPLAY. Gergely a fost pe locul 8.

Update 18.35: A început cursa românilor David Popovici şi Mihai Gergely!

Update 18.20: Se apropie ora de start a semifinalei la 200 m liber! David Popovici şi Mihai Gergely pot obţine împreună calificarea în finală!

Dublul campion mondial la 100 și 200 metri liber s-a descurcat excelent în seriile pentru calificarea în semifinalele la 200m de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Acesta a început cursa de pe culoarul al 4-lea și a fost foarte aproape de prima poziție.

Totuși, aproape de jumătatea întrecerii, acesta s-a distanțat de prima poziție și a obținut, în cele din urmă, doar locul al 3-lea. Totuși, cu această poziție și-a asigurat locul în semifinale. (VEZI AICI CURSA LUI DAVID POPOVICI).

Semifinalele probei de 200m liber din cadrul Campionatelor Europene de înot în bazin scurt vor avea loc în această seară, începând cu ora 18:28 și, așa cum a fost menționat anterior, vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY și AntenaStars.

David Popovici: „România are viitor”

David Popovici a vorbit la microfonul AntenaSport, după ce el şi colegii săi au obţinut calificarea în finala de 4×50 metri mixt, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, transmise LIVE în AntenaPLAY.

„(n.r: Un timp foarte bun, vă aşteptaţi la mai mult?) Nu, eu unul nu aveam nicio aşteptare. Am vrut doar să înotăm foarte repede. Sunt curios ce splituri am avut, cred că şi voi la fel (n.r: către colegii săi). Şi cred că ne-am asigurat un loc în finală”, a spus David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport.

„Teoretic da, practic vedem”, a reacţionat un coleg al lui David Popovici.

„E destul de greu, dar pot spune că ne-am pregătit toţi şi vom aştepta finala”, a fost o altă reacţie din tabăra României.

David Popovici: „Avem înotători foarte buni”

„România are viitor, avem înotători foarte buni, sportivi, în general, dar vorbim despre înot acum. Suntem 21 de sportivi români calificaţi la Europene şi e foarte frumos să stăm în echipă toţi şi să avem atâtea ştafete, cum n-am avut până acum

A fost o surpriză Antrenorul m-a anunţat aseară. În finală sunt destul de sigur că o să înoate Patrick în locul meu”, mai spunea David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport după calificarea României în finala de ştafetă 4×50 metri mixt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și