Închide meniul
Video

Cursa cu care Benjamin Proud a stabilit un nou record european, LIVE în AntenaPLAY! Manaudou şi Szabo, acelaşi timp!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 decembrie 2023, 21:24

Cursa cu care Benjamin Proud a stabilit un nou record european

Benjamin Proud (cu ochelari), alături de rivalii săi, după ce a stabilit un nou record european / Profimedia Images

Benjamin Proud a stabilit un nou record european în cursa de 50 de metri liber de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Cursa fantastică a fost LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanicul Benjamin Proud a obţinut medalia de aur la Europenele de la Otopeni. El i-a învins pe legendarul Florent Manaudou şi pe maghiarul Szebasztian Szabo.

Cursa cu care Benjamin Proud a stabilit un nou record european, LIVE în AntenaPLAY

Benjamin Proud a încheiat cursaa cu un timp de 20.18 secunde, bătând precedentul record european care era deţinut de Florent Manaudou.

Interesant este că Florent Manaudou şi maghiarul Szebasztian Szabo au terminat cursa, care a fost LIVE în AntenaPLAY, cu acelaşi timp, 20.74 secunde. Manaudou şi Szabo s-au clasat amândoi pe treapta a doua a podiumului.

Precedentul record european în proba de 50 de metri liber în bazin scurt a fost stabilit de Florent Manaudou în 2014, la Doha.

Astăzi a fost o zi excelentă pentru români la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, competiţie transmisă LIVE în AntenaPLAY în fiecare zi până duminică.

Vlad Stancu, locul 6 în finala la 1500 metri liber! Andrei Ungur s-a calificat în finală în proba de 100 metri spate

Astăzi, la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt, Andrei Ungur a făcut o cursă foarte bună în proba de 100 de metri spate masculin şi a obţinut calificarea în finală. Tot în sesiunea de seară de joi, Vlad Stancu a încheiat pe locul 6 în finala probei de 1500 de metri liber. Sesiunile de dimineaţă sunt live şi pe as.ro/live.

În sesiunea de seară de joi au mai participat Robert Bradea şi Daniel Nicuşan, în semifinalele probei de 200 de metri mixt masculin. Bradea a încheiat pe locul 11 la general, în timp ce Daniel Nicuşan a încheiat pe locul 14 semifinalele.

În semifinalele probei de 200 de metri bras, Brigitta Vass a încheiat pe locul 13 la general, în timp ce Vlad Mihalache a încheiat pe locul 13 la general în semifinalele probei de 200 de metri fluture.

În proba de 50 de metri liber masculin, francezul Benjamin Proud a cucerit medalia de aur şi a stabilit un nou record european. În finala de 200 de metri fluture feminin, Lana Pudar, câştigătoarea medaliei de bronz, a stabilit şi un nou record european la juniori.

Vlad Stancu, entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni

Vlad Stancu s-a declarat entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni. Înotătorul român obţinuse calificarea în finala probei, după ce a înregistrat al optulea timp în serii. Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni se văd LIVE în AntenaPLAY.

După seria de miercuri dimineaţă, Vlad Stancu a vorbit despre calificarea în finală şi abia aşteaptă să se întreacă în bazinul de la Otopeni cu campioni mondiali şi olimpici:

„E cadoul Moşului. Eu încerc să pun cât mai puţină presiune pe mine în ultimul timp. Înot de plăcere în acest bazin unde am o grămadă de amintiri foarte plăcute şi că voi concura, sper cu un public mult mai mare faţă de această dimineaţă.

Nu prea (n.r. dacă are emoţii). De-abia aştept să înot cu aceste vedete, dar sunt şi ei oameni. Îmi place concurenţa”, a declarat Vlad Stancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și