Închide meniul
VIDEO

Cursa lui David Popovici, în finala la 200m liber la Campionatele Europene de la Otopeni! Românul a încheiat pe locul 4

Alex Masgras Publicat: 9 decembrie 2023, 18:27

Reclamă
Cursa lui David Popovici, în finala la 200m liber la Campionatele Europene de la Otopeni! Românul a încheiat pe locul 4

Cursa lui David Popovici, în finala la 200m liber

David Popovici, după finala la 200m liber, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni / Profimedia

Iată cursa lui David Popovici, în finala la 200m liber la Campioantele Europene de la Otopeni. Înotătorul român a încheiat finala pe locul 4, finală câştigată de britanicul Matt Richards. Cursa a fost LIVE în AntenaPLAY şi pe AntenaStars.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul al doilea s-a clasat James Guy, din Marea Britanie, în timp ce medalia de bronz i-a revenit lui Danas Rapsys din Lituania.

Cursa lui David Popovici, în finala la 200m liber la Campioantele Europene de la Otopeni!

David Popovici nu a reuşit să obţină o medalie în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. Românul s-a clasat pe locul 4 (1:41.52).

Medalia de aur i-a revenit britanicului Matt Richards (1:41.01), în timp ce pe locul al doilea s-a clasat conaţionalul său, care a încheiat cursa la doar 11 sutimi în spatele său (1:41.12). Medalia de bronz a fost câştigată de lituanianul Danas Rapsys (1:41.52).

Ziua lui David Popovici de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni nu s-a încheiat. El va reveni în bazin la ora 19:39, pentru prima semifinală a probei de 100 de metri liber. Cursa va fi LIVE în AntenaPLAY şi pe AntenaStars. Acolo îl va reîntâlni

Reclamă

David Popovici luptă pentru finala la 100m liber, la Campionatele Europene

David Popovici are o sesiune de seară încărcată la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. După finala de la 200 de metri liber, înotătorul român va reveni în bazin, pentru a lupta pentru finala probei de 100 de metri liber.

Popovici s-a calificat în semifinale cu al doilea timp (46.70), cel mai bun timp fiind al italianului Alessandro Miressi (46.49). În semifinale s-a calificat şi românul Patrick Sebastian Dinu (47.36), cu al 11-lea timp. Dinu va înota în aceeaşi semifinală cu Popovici, de la 19:39. În prima semifinală, David Popovici se va întrece şi cu Matthew Richards, unul dintre rivalii săi. Britanicul a avut al treilea cel mai rapid timp în serii, la egalitate cu conaţionalul Jacob Whittle (46.85).

În prima semifinală, David Popovici şi Patrick-Sebastian Dinu vor concura cu Elias Persson (Suedia), Shane Ryan (Irlanda), Matthew Richards (Marea Britanie), Leonardo Deplano (Italia), Matej Dusa (Slovacia) şi Max McCusker (Irlanda).

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și