Închide meniul
VIDEO

Cursa prin care David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100m liber masculin. A făcut spectacol, LIVE în AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 10:28

Cursa prin care David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100m liber masculin. A făcut spectacol, LIVE în AntenaPLAY

Cursa prin care David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100m liber masculin

David Popovici / Profimedia

Cursa prin care David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100m liber masculin. Sportivul român a realizat o performanță senzațională în calificări și se va lupta pentru un loc în marea finală, de la ora 19:31, live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de această semifinală, mai exact la ora 18:06, David Popovici va concura în finala probei de 200 de metri liber. Și această cursă, ca și toate întrecerile de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt va fi live în AntenaPLAY și as.ro/live.

Cursa prin care David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100m liber masculin

David și-a început excelent cursa pentru calificările probei și a obținut, fără prea mari probleme, un loc în semifinale. S-a clasat pe primul loc în întrecere, după ce în majoritatea acesteia s-a aflat pe locul 3 sau 4. A întors soarta cursei în ultima parte și a reușit să o câștige, cu timpul de 46.70. Pe poziția a 2-a s-a clasat maghiarul Nador Nemeth, cu timpul de 46:88, în timp ce locul al 3-lea a fost ocupat de Shane Ryan, din Irlanda, cu timpul de 47:00.

Astfel, odată cu această calificare, Popovici va intra de încă 2 ori în bazin, în ziua de sâmbătă. Acesta este calificat, așa cum a fost menționat anterior, și în finala probei de 200 de metri liber masculin.

A obținut această calificare cu cel mai bun timp din semifinale. Popovici a avut totuși concurenţă serioasă, britanicul James Guy, campion olimpic cu ştafeta de 4×200 de metri a Marii Britanii, fiind principalul adversar al înotătorului român.

Popovici a terminat cursa pe primul loc, cu timpul 1:42:04, în timp ce britanicul s-a clasat pe doi, cu 1:42:66. James Guy avusese în serii cel mai bun timp, 1:41:36.

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de la Otopeni

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de de la Otopeni. Înotătorul de 25 de ani a pus mâna pe medalia de bronz în cursa de 100 de metri spate masculin.

Ungur a înotat cele patru lungimi de bazin în 50.04 secunde, la egalitate cu italianul Lorenzo Mora, iar cei doi îşi vor împărţi bronzul. Pe primele două locuri s-au clasat doi francezi. Aurul a fost cucerit de Mewen Tomac (49.72), în timp ce argintul i-a revenit lui Yohann Ndoye-Brouard.

„Am zis că vreau să merg în 49 (n.r. de secunde). Nu am făcut asta, dar am luat medalia oricum.

(n.r. Cum se simte cu medalia?) Blană.

(n.r. Cum petreci, câtă palincă bei?) Nu se ştie, mai am suta de metri liber mâine şi după mai vedem noi.

Îmi pare bine că împart locul cu italianul, chiar am fost fericit când am văzut că suntem 2 pe 3. Îmi place să împart chestiile. Îmi pare bine că reuşesc să reprezint România şi sper că aducem mai multe medalii acasă”, a spus Andrei Ungur, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și