Închide meniul
VIDEO

Daria Silişteanu uimeşte lumea înotului la doar 14 ani: „Sunt foarte mândră că reprezint această ţară”

Alex Masgras Publicat: 30 noiembrie 2023, 21:14

Reclamă
Daria Silişteanu uimeşte lumea înotului la doar 14 ani: „Sunt foarte mândră că reprezint această ţară

Daria Silişteanu uimeşte lumea înotului la doar 14 ani

Daria Silişteanu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Daria Silişteanu uimeşte lumea înotului la doar 14 ani! Mica Sirenă îşi pregăteşte o cameră specială în care să pună medaliile şi trofeele câştigate. Ea va participa la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni, competiţie care va avea loc în perioada 5-10 decembrie şi va fi LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colegă cu David Popovici la Dinamo, Daria Silişteanu speră să le calce pe urme campioanelor olimpice Camelia Potec şi Diana Mocanu. Tânăra de 14 ani are şi un vis, acela de a auzi imnul României în timp ce se află pe podium la Jocurile Olimpice.

Daria Silişteanu uimeşte lumea înotului la doar 14 ani!

Daria Măriuca Silişteanu, tânăra de 14 ani din Fălticeni, uimeşte lumea înotului. La Campionatele Naţionale de Înot, ea a cucerit 15 medalii, în timp ce la Campionatele Europene de Juniori a devenit vicecampioană în proba de 100 de metri spate. Ea are şi o medalie de aur la Festivalul Olimpic al Tineretului European şi este una dintre marile speranţe ale înotului european şi mondial.

Ea a descoperit înotul la vârsta de 5 ani, iar de atunci nu s-a mai uitat în spate. Acum, ea speră să le calce pe urme campioanelor olimpice Camelia Potec şi Diana Mocanu şi speră ca, într-o bună zi, să asculte imnul României de pe podium, la Jocurile Olimpice.

„Mă emoţionez foarte tare, mai ales vara asta, când a fost cântat pentru mine. A fost foarte emoţionant.

Reclamă

(n.r. Care este primul lucru care îţi vine în minute atunci când auzi România?) Tricolorul. Mă mândresc atunci când văd steagul. Sunt foarte mândră că reprezint această ţară”, a spus Daria Şilişteanu, pentru Antena Sport.

VIDEO CU DARIA SILIŞTEANU, MICA SIRENĂ A ROMÂNIEI

Camelia Potec, anunţ pentru fanii care vor să-l vadă pe David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Camelia Potec a făcut un anunţ pentru fanii care vor să-l vadă pe David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Preşdintele Federaţie de Nataţie şi Pentatlon mondern a spus că mai sunt doar câteva bilete. Competiţia este între 5 şi 10 decembrie, LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Camelia Potec le-a transmis fanilor care vor să-l vadă pe David Popovici şi pe celelalte staruri din nataţia mondială să se grăbească pentru că biletele s-au vândut ca pâinea caldă.

„Au mai rămas câteva bilete. De aceea încurajăm pe cei care vor să vadă un spectacol o competiţie extraordinară de înot organizată la noi, de pe 5 decembrie. Să se grăbească pentru că după aceea nu mai putem să facem nimic. Locurile sunt limitate, din păcate, aşa că îi aşteptăm”, a spus Camelia Potec în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și