Închide meniul
EXCLUSIV

Camelia Potec, anunţ pentru fanii care vor să-l vadă pe David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 noiembrie 2023, 18:12

Reclamă
Camelia Potec, anunţ pentru fanii care vor să-l vadă pe David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Camelia Potec, anunţ pentru fanii care vor să-l vadă pe David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Captură AntenaSport

Camelia Potec a făcut un anunţ pentru fanii care vor să-l vadă pe David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Preşdintele Federaţie de Nataţie şi Pentatlon mondern a spus că mai sunt doar câteva bilete. Competiţia este între 5 şi 10 decembrie, LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Potec le-a transmis fanilor care vor să-l vadă pe David Popovici şi pe celelalte staruri din nataţia mondială să se grăbească pentru că biletele s-au vândut ca pâinea caldă.

Camelia Potec, anunţ pentru fanii care vor să-l vadă pe David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Au mai rămas câteva bilete. De aceea încurajăm pe cei care vor să vadă un spectacol o competiţie extraordinară de înot organizată la noi, de pe 5 decembrie. Să se grâbească pentru că după aceea nu mai putem să facem nimic. Locurile sunt limitate, din păcate, aşa că îi aşteptăm„, a spus Camelia Potec în exclusivitate pentru AntenaSport.

Obiectivul pe care şi l-a fixat David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt! Competiţia e în AntenaPLAY

Obiectivul pe care şi l-a fixat David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt este să îi inspire pe copiii care vor veni să îl vadă. David Popovici va participa la probele de 100 şi 200 de metri liber la Europenele de înot în bazin scurt. Acestea sunt şi probele în care Popovici a devenit dublu campion mondial, în 2022.

„Cel mai important este să facem spectacol, astfel încât să sperăm că mai mulți copii îl vor vedea și vor fi inspirați”, a declarat David Popovici înainte de competiţia din AntenaPLAY, potrivit len.eu.

Reclamă

Îmi amintesc că am fost la competiţii când aveam 12 ani și i-am cunoscut pe Danas Rapšys și Katinka Hosszu; au venit la un Campionat Internațional al României și văzându-i acolo mi-a sporit motivația.

Dacă și copiii mă pot vedea așa, atunci este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru ei”, a mai declarat David Popovici înainte de competiţia mult-aşteptată din AntenaPLAY.

David Popovici, discurs de campion, înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Popovici a anunţat cum a reacţionat după rezultatele dezamăgitoare de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, acolo unde a terminat pe 6 la 100 de metri liber şi pe 4, la 200 de metri liber.

Reclamă 4 / 0/3

„După cum văd eu lucrurile, există două variante: să fii supărat şi nervos că nu ai câştigat, sau să încerci să afli de ce nu ai câştigat. Am fost atât de motivat încât am vrut să revin la antenamente a doua zi, dar antrenorul meu mi-a interzis să merg la piscină, aşa că am luat o vacanţă.

Am petrecut atât de mult timp călătorind că nu am avut ocazia să apreciez frumuseţea ţării mele, cu munţii şi oamenii, astfel că am ales să stau în România.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și