Închide meniul
Video

David Popovici a avut un discurs fabulos după calificarea în finală la 200 m liber, în AntenaPLAY: „Aşa ar fi zis Kobe Bryant”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 decembrie 2023, 19:43

David Popovici a avut un discurs fabulos după calificarea în finală la 200 m liber

David Popovici, în timpul unui interviu, după ce s-a calificat în finală la 200m liber / Antena Sport

David Popovici a avut un discurs fabulos după calificarea în finală la 200 m liber, în AntenaPLAY. Campion european în această probă în 2021, la Kazan, Popovici vrea să îşi treacă în palmares o nouă medalie de aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înotătorul român a avut cel mai bun timp în semifinale (1:42.04). El va lupta pentru medalia de aur în finala programată în sesiunea de seară de sâmbătă, de la ora 18:06. Sesiunea de dimineaţă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt este LIVE şi pe as.ro/live.

David Popovici a avut un discurs fabulos după calificarea în finală la 200 m liber, în AntenaPLAY

David Popovici rămâne însă extrem de concentrat după calificarea în finală. Înotătorul român a recunoscut că s-a simţit mai bine în cursa din semifinale decât în seriile de dimineaţă şi a citat din regretatul Kobe Bryant, păstrându-şi concentrarea până în momentul în care îşi va îndeplini obiectivul:

„M-am simţit un pic mai bine decât dimineaţă. Oricum e un pic mai uşor să învăţ dimineaţa decât după-amiaza. Este ok, cum ar fi zis Kobe: ‘Job’s not done’ (n.r. treaba nu e terminată), încă”, a declarat David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Vezi AICI declaraţia celebră a lui Kobe Bryant

Reclamă

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de la Otopeni

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de de la Otopeni. Înotătorul de 25 de ani a pus mâna pe medalia de bronz în cursa de 100 de metri spate masculin.

Ungur a înotat cele patru lungimi de bazin în 50.04 secunde, la egalitate cu italianul Lorenzo Mora, iar cei doi îşi vor împărţi bronzul. Pe primele două locuri s-au clasat doi francezi. Aurul a fost cucerit de Mewen Tomac (49.72), în timp ce argintul i-a revenit lui Yohann Ndoye-Brouard.

„Am zis că vreau să merg în 49 (n.r. de secunde). Nu am făcut asta, dar am luat medalia oricum.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Cum se simte cu medalia?) Blană.

(n.r. Cum petreci, câtă palincă bei?) Nu se ştie, mai am suta de metri liber mâine şi după mai vedem noi.

Îmi pare bine că împart locul cu italianul, chiar am fost fericit când am văzut că suntem 2 pe 3. Îmi place să împart chestiile. Îmi pare bine că reuşesc să reprezint România şi sper că aducem mai multe medalii acasă.

I-am auzit, dar nu am avut aşa multe emoţii. Sunt obişnuit de o vreme. M-a susţinut toată lumea, familie, prieteni. Şi mult mai mulţi la televizor.

(n.r. ce a simţit când a văzut rezultatul pe tabelă) M-am uitat şi nu am fost sigur ce am văzut. A trebuit să mă şterg la ochi”, a declarat Andrei Ungur, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și