Închide meniul

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de la Otopeni: „A trebuit să mă şterg la ochi”

Alex Masgras Publicat: 8 decembrie 2023, 18:56

Reclamă
Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de la Otopeni: „A trebuit să mă şterg la ochi

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene înot în bazin scurt de la Otopeni

Andrei Ungur, în timpul unui interviu după ce a cucerit medalia de bronz la 100 de metri spate / Antena Sport

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de de la Otopeni. Înotătorul de 25 de ani a pus mâna pe medalia de bronz în cursa de 100 de metri spate masculin, în competiţia care este transmisă LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ungur a înotat cele patru lungimi de bazin în 50.04 secunde, la egalitate cu italianul Lorenzo Mora, iar cei doi îşi vor împărţi bronzul. Pe primele două locuri s-au clasat doi francezi. Aurul a fost cucerit de Mewen Tomac (49.72), în timp ce argintul i-a revenit lui Yohann Ndoye-Brouard.

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de la Otopeni

Andrei Ungur a fost extrem de încântat după finala de la 100 de metri spate de la Otopeni. Înotătorul de 25 de ani se bucură de faptul că împarte a treia treaptă a podiumului cu italianul Lorenzo Mora.

Ungur va amâna sărbătorirea acestui succes cu palincă, deoarece el va reveni în bazinul de la Otopeni sâmbătă dimineaţă, atunci când va concura în seria a cincea a probei de 100 de metri liber, la 10:23:

„Am zis că vreau să merg în 49 (n.r. de secunde). Nu am făcut asta, dar am luat medalia oricum.

Reclamă

(n.r. Cum se simte cu medalia?) Blană.

(n.r. Cum petreci, câtă palincă bei?) Nu se ştie, mai am suta de metri liber mâine şi după mai vedem noi.

Îmi pare bine că împart locul cu italianul, chiar am fost fericit când am văzut că suntem 2 pe 3. Îmi place să împart chestiile. Îmi pare bine că reuşesc să reprezint România şi sper că aducem mai multe medalii acasă.

Reclamă 4 / 0/3

I-am auzit, dar nu am avut aşa multe emoţii. Sunt obişnuit de o vreme. M-a susţinut toată lumea, familie, prieteni. Şi mult mai mulţi la televizor.

(n.r. ce a simţit când a văzut rezultatul pe tabelă) M-am uitat şi nu am fost sigur ce am văzut. A trebuit să mă şterg la ochi”, a declarat Andrei Ungur, în exclusivitate pentru Antena Sport.

  • Cele mai importante curse de la Campionatul European de înot în bazin scurt pot fi revăzute aici – https://as.ro/otopeni2023

Vlad Stancu, reacţie genială după ce a obţinut locul 6 în finala de la 1500m liber

Vlad Stancu a avut o reacţie genială după ce a obţinut locul 6 în finala de la 1500m liber, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, LIVE în AntenaPLAY. Înotătorul român s-a întrecut cu cei mai buni înotători ai Europei şi a făcut o figură frumoasă în bazinul de la Otopeni.

Stancu a încheiat pe locul 6 finala probei de a 1500 de metri liber, acolo unde a avut şansa de a concura cu cei mai buni înotători din Europa. De altfel, el şi-a îmbunătăţit timpul din serii. Sesiunea de dimineaţă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt este LIVE şi pe as.ro/live

„O cursă foarte tare, mi-a plăcut. Nu am cuvinte. Am înotat cu cei mai buni înotători din lume. Cred că mai sunt 2-3 din afara Europei la nivelul acesta şi sunt foarte fericit. N-am văzut nimic, a fost o nebunie totală. Nu am loc de relaxare nicăieri în cursa asta.

E foarte greu, dar o cursă foarte bine structurată, cred. Aşa sper eu. Încă nu am văzut sprinturile, dar cred că am fost peste aşteptări. De acum începe munca.

Am avut adversari cu 12 ani mai mari decât mine, cu 8 ani, Eu zic că e timpul unei noi generaţii. Suntem nişte copii extraordinari şi să sperăm că vom înota din ce în ce mai rapid”, a declarat Vlad Stancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?” 22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 LIVE VIDEOFinlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” Vezi toate știrile
Citește și