Închide meniul
Video

David Popovici a furat toate privirile cu noua sa mașină! Campionul mondial, demonstrație în fața colegilor: „Ia uite, nu e nimeni înăuntru”. EXCLUSIV

Cosmin Cioboată Publicat: 10 octombrie 2022, 21:32

Reclamă

David Popovici a fost invitat la Palatul Elisabeta

David Popovici le-a prezentat colegilor noua mașină / AS.ro

David Popovici a furat toate privirile cu noua sa mașină. Campionul mondial a făcut o demonstrație în fața colegilor, arătându-le că „bijuteria” sa are funcția de parcare automată. Totul s-a petrecut la Palatul Elisabeta, unde Popovici și ceilalți înotători români medaliați în vară au fost invitați de Familia Regală a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a avut o vară extraordinară, în care a scris istorie în natația mondială. Sportivul de 18 ani a devenit dublu campion mondial și european, iar numele său a făcut înconjurul planetei.

David Popovici a furat toate privirile cu noua sa mașină!

David Popovici și colegii săi de la lotul național au primit o invitație specială din partea Familiei Regale și au mers la Palatul Elisabeta, din București. Campionul României a devenit major luna trecută și și-a luat permisul de conducere. David a venit la Palat cu noua sa mașină, care deține o funcția de parcare automată.

Popovici le-a arătat colegilor săi dotarea inteligentă, făcând o demonstrație chiar în parcarea de la Palatul Elisabeta. Sportivul de 18 ani a mutat mașina din telecomandă, în timp ce se afla în afara ei.

„Ia uite, nu e nimeni în mașină”, a spus David Popovici, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu i-au felicitat pe campionii din înot pentru medalii cucerite în acest an.

„Sunt convins că vom continua cu ele și poate cu unele chiar și mai mari”, a mai spus David Popovici.

„Este un lucru mare. Acest sport ne-a deschis multe uși”, a declarat și Vlad Stancu, dublu campion european la Juniori și medaliat cu argint la Campionatul Mondial de juniori, din acest an.

Reclamă 4 / 0/3

Performanţele lui David Popovici, din vara lui 2022

David Popovici a avut o vară fantsatică, devenind campion european la seniori, cât şi mondial şi european la juniori. Sportivul a stabilit un nou record mondial la Campionatul European de la Roma, la proba de 100 de metri liber, unde a înregistrat timpul uluitor de 46,86 secunde.

La aceeaşi competiţie, românul a devenit campion european şi în proba de 200 de metri liber, unde a stabilit recordul mondial la nivel de juniori, 1.42.97.

Totodată, la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima, David Popovici a câştigat medalia de aur la 100 şi 200 de metri liber, înregistrând timpi fabuloşi.

Şi la Campionatul European de Juniori de la Otopeni, David Popovici a făcut senzaţie, cucerind cea mai strălucitoare medalie la probele la care s-a consacrat deja, 100 şi 200 de metri liber, cât şi la 50 de metri.

Michael Phelps, cuvinte de laudă la adresa lui David Popovici: „E singura persoană de pe planetă”

Michael Phelps a avut doar cuvinte de laudă pentru David Popovici, cel care a scris istorie pentru România în această vară. Legendarul înotător american are încredere că tânărul sportiv român poate doborî şi alte recorduri, după cele stabilite deja.

Michael Phelps este unul dintre cei mai titraţi înotători din istorie. Americanul a câştigat nu mai puţin de 28 de medalii olimpice, 23 de aur, 3 de argint şi 2 de bronz în întreaga sa carieră.

„Dacă există vreo persoană pe planetă care să scoată un timp de sub 1 minut și 42 de secunde la 200 de metri liber, aceela este David Popovici. Puștiul ăsta a scos 46.9, 47.0, 47.0, 47.1, 47.1 și 47.2 la probele de 100 de metri liber susținute în acest an. Țin cont de astfel de lucruri.

Reclamă

Să vezi pe cineva înotând atât de eficient precum o face el… are o mișcare foarte bună. E doar o chestiune de timp până când el va deveni și mai puternic și va înota și mai repede”, a declarat Michael Phelps, potrivit NBC Sports.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și