Închide meniul

David Popovici a răbufnit înainte de Jocurile Olimpice: „Povestea nu este corectă”! Ce l-a deranjat pe dublul campion mondial

Bogdan Stănescu Publicat: 29 martie 2024, 19:17

Reclamă
David Popovici a răbufnit înainte de Jocurile Olimpice: „Povestea nu este corectă! Ce l-a deranjat pe dublul campion mondial

David Popovici a răbufnit înainte de Jocurile Olimpice

David Popovici / Profimedia Images

David Popovici a răbufnit înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Înotătorul român a făcut un anunţ, legat de serviciile sale de pază la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a anunţat că va sta în afara satului olimpic. Totodată, dublul campion mondial a precizat că paza lui va fi achitată chiar de el. Anterior au apărut în presă informaţii că ar fi cerut bodyguarzi în perioada în care se va afla la Paris pentru JO.

David Popovici a răbufnit înainte de Jocurile Olimpice: „Povestea nu este corectă”!

Jocurile Olimpice de la Paris se apropie cu pași repezi și urmează o perioadă de pregătire intensă ce necesită un mare efort atât fizic, cât și mental.

Reclamă

Este esențial ca un sportiv care participă la o competiție atât de importantă, să aibă liniștea atât de necesară pregătirii.

În acest proces este implicată și logistica, dincolo de odihna necesară și minimele nevoi ce ne ajută în menținerea rutinei și concentrării. Logistica implică și o simplificare practică, în cazul de față, cazarea în afara satului olimpic, având în vedere condițiile speciale din Paris și distanța dintre baza de concurs și satul olimpic.

Reclamă

„Asigurarea protecției și siguranței sportivilor și echipelor lor reprezintă o necesitate vitală”

Asigurarea protecției și siguranței sportivilor și echipelor lor reprezintă în egală măsură o necesitate vitală și o prioritate pentru toate delegațiile care vor veni la Jocurile Olimpice, delegații ce urmează protocolul de securitate cerut de organizatori.

Consider că toate măsurile au fost analizate atent de către COSR si FRNPM astfel încât totul să se desfășoare bine. Povestea preluată de anumite canale media, dintr-un unghi desprins de realitate, cu jumătăți de adevăr prezentate ca adevăr absolut și fără o reală documentare, nu este corectă.

David Popovici va sta în afara satului olimpic şi îşi va plăti singur paza la Jocurile Olimpice de la Paris

De aceea, câteva precizări sunt necesare:
– în urma analizării situației de către echipa mea, FRNPM, Comitetul Olimpic și Sportiv Român și 𝗰𝘂 𝗮𝗰𝗰𝗲𝗽𝘁𝘂𝗹 𝗰𝗹𝗮𝗿 𝗮𝗹 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝘁𝗶𝗶, cazarea în afara satului olimpic a apărut natural și a fost aleasă ca fiind cea mai bună variantă în cazul meu
– această idee a apărut în urmă cu mai mult de un an și a fost o decizie de echipă, la fel cum a fost și în cazul altor sportivi care merg la aceeasi competiție (canotaj, caiac-canoe)
– hotelul de lux la care se face referire este un hotel obișnuit de 3 stele– echipa mea a anunțat în repetate rânduri Federatia de Natatie si Pentatlon Modern și Comitetul Olimpic si Sportiv Roman că 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗲𝗰ţ𝗶𝗲 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗮𝘁ă 𝘃𝗼𝗿 𝗳𝗶 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗴𝗿𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗰ă𝘁𝗿𝗲 𝗻𝗼𝗶 ş𝗶 𝗻𝘂 𝗱𝗶𝗻 𝗯𝗮𝗻𝗶 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰𝗶; președintele FRNPM Camelia Potec, președintele COSR Mihai Covaliu și secretarul general COSR George Boroi sunt cei care pot să confirme
– în istoria JO au fost și alte cazuri în care sportivi români au fost cazați în afara satului olimpic, rog presa să acorde mai multă atenție documentării.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc să ne respectăm reciproc, să muncim mai mult și să ne oferim unii altora ocazia de a ne reprezenta cu seriozitate si integritate în domeniul pe care fiecare dintre noi și-l alege.

David”, a transmis dublul campion mondial, pe contul de Facebook.

David Popovici a devenit dublu campion mondial în 2022, la Budapesta. El a cucerit aurul la 100 şi 200 metri liber. În acelaşi an, a ieşit dublu şi campion european, la Roma. A luat aurul tot la 100 şi 200 metri liber. La finalul anului trecut, David Popovici a obţinut medalia de bronz la Europenele în bazin scurt. Competiţia a fost LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”

David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris. Camelia Potec a declarat acest fapt. Ea a precizat că Federaţia îl va susţine necondiţionat pe campionul român pentru a realiza acest obiectiv.

David Popovici nu a luat startul la Campionatul Mondial de înot din acest an. La această competiţie, recordul său de la proba de 100 m liber a fost doborât de Pan Zhanle.

„De luna viitoare începem competiţiile internaţionale, intrăm iar în focuri pentru calificare la Jocurile Olimpice cu sportivii care nu au reuşit acest lucru. Suntem alături de ei şi sperăm că totul va decurge conform planurilor şi pregătirilor. Şi sperăm să încheiem această vară cu performanţele pe care ni le propunem.

Normal că ne gândim şi la o medalie la Paris. Se poate, acesta este visul meu, dar şi al sportivilor, de a ajunge cât mai sus. Pentru că vorbim de un sportiv – David Popovici, care ştie ce înseamnă să fii cel mai bun din lume şi care îşi doreşte această medalie olimpică. Iar noi ceilalţi care suntem lângă el îl susţinem cu tot ceea ce putem pentru a realiza acest obiectiv”, a menţionat Potec.

Preşedinta speră ca în echipa olimpică a României pentru Paris să se regăsească patru înotători. „Noi ne mai dorim încă doi sportivi calificaţi pentru Paris. Este adevărat că ne-am dori şi o fată în echipa olimpică. În total vrem să avem minimum patru sportivi la înot calificaţi cu baremul A. Nu vreau să dau nume, ei se ştiu. Sunt minori şi nu vrem să punem această presiune pe ei”, a explicat ea, conform agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
17:12

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 mai 2024

17:00

Fazele finale ale Campionatului Mondial de Hochei sunt live în AntenaPLAY

16:49

Decizie incredibilă luată de Bogdan Lobonț după venirea lui Neil Lennon la Rapid! Ce se întâmplă cu fostul portar

16:32

„Va fi rezervă!” Englezii s-au convins după prestația lui Radu Drăgușin din Newcastle – Tottenham! Concluzie dură pentru fundaș

16:19

Englezii au anunțat primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid! Un triplu campion cu Celtic, așteptat în Giulești

16:03

EXCLUSIV AS.ro LIVERăzvan Raţ, sceptic cu privire la şansele României de a ieşi din grupe la EURO 2024: „Cred că ne bate şi Slovacia”

1 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 2 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 3 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 4 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 5 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 6 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY!
Citește și