Închide meniul
VIDEO

David Popovici a semnat autografe înainte de Campionatele Mondiale pentru juniori din Peru. „Regele Nataţiei” a îmbrăcat haine tradiţionale la Lima

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2022, 10:27

David Popovici a semnat autografe înainte de Campionatele Mondiale pentru juniori din Peru. „Regele Nataţiei a îmbrăcat haine tradiţionale la Lima

David Popovici a semnat autografe înainte de Campionatele Mondiale pentru juniori din Peru

David Popovici, în haine tradiţionale din Peru / Captură Twitter

David Popovici a fost, joi, protagonistul unei sesiuni de autografe la Lima, unde se află pentru a participa la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit FRNPM, organizatorii competiţiei din Peru l-au invitat pe sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu, alături de Fernanda León (Peru) şi Diogo Matos (Portugalia), la o întâlnire cu fanii în incinta Videna Aquatic Center Lima.

David Popovici a semnat autografe înainte de Campionatele Mondiale pentru juniori din Peru

După antrenamentul de joi dimineaţă, David Popovici a acordat cu zâmbetul pe buze zeci de autografe fanilor dornici să se întâlnească cu cel mai rapid om de pe planetă în proba de 100 m liber, anunţă news.ro.

David Popovici, Fernanda León și Diogo Matos au semnat autografe la sediul nostru VIDENA Legacy și au primit cadouri frumoase de la fani, care așteaptă cu nerăbdare Cupa Mondială de înot pentru juniori„, au transmis oficialii competiţiei.

Reclamă

Înoătorul român a ţinut şi un discurs şi a precizat că i-a făcut plăcere să se întâlnească cu fanii săi din Lima.

Suntem fericiţi că ne aflăm aici, vă mulţumim că ne-aţi primit! A fost plăcut să semnăm autografe şi să ne întâlnim cu câţiva fani din Peru„, a transmis Popovici.

Campionatul Mondial de înot pentru juniori (14-17 ani la feminin şi 15-18 ani la masculin) va avea loc în perioada 30 august – 4 septembrie 2022, iar David Popovici va concura în probele de 100 m liber, 200 m liber şi ştafetă 4×100 m liber.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici, pregătit să facă furori și la Campionatele Mondiale de juniori

David Popovici este pregătit să facă furori și la Campionatele Mondiale de juniori de la Lima (Peru), după ce a scris istorie la Campionatele Mondiale și Europene de seniori din această vară. Adrian Rădulescu, antrenorul campionului nostru, a dezvăluit ce obiective va avea Popovici.

Adrian Rădulescu a vorbit despre obiectivele pe care David Popovici le va avea la ultima competiție de juniori la care va participa. Pe 15 septembrie, sportivul român va deveni major.

David este constant, consecvent și atent la detalii. La Lima obiectivele sunt medalia de aur la 100 și 200 m liber și o clasare cât mai bună împreună cu cele două ștafete ale României, de 4×100 metri liber masculin și 4×100 metri liber combinat.

Este o bucurie să-l antrenez pe David Popovici, iar rezultatele sunt rodul unui proces îndelungat care sper să continue și mai departe. Și eu am mai albit puțin ultimii în ultimii ani și m-am maturizat ca antrenor. Concluzia e că am copilărit împreună.

Nu există o modalitate de a cuantifica munca. Poți să aduni kilometri, repetări, zile, dar nu cred că există o rețetă a succesului. Mai important este să ai caracterul necesar și gândirea potrivită”, a spus Adrian Rădulescu, pentru Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

E o lume nouă, un continent pe care n-am mai fost. Opt ore în urmă (n.r. – despre diferența de fus orar)… o să fie greuț. Cred că o să-mi revină energia când ajung acolo și mă încarc cu o nouă cultură”, a spus David Popovici, la plecarea în Peru.

La Campionatele Mondiale de juniori, David Popovici va concura la 100 și 200 metri liber, precum și la ștafetele de 4×100 metri liber masculin și 4×100 metri liber combinat.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și