Închide meniul

David Popovici, dezvăluiri savuroase despre cel mai frumos cadou primit de Crăciun: „I-am cerut Moşului să devin Shaolin!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2022, 13:27

David Popovici, dezvăluiri savuroase despre cel mai frumos cadou primit de Crăciun: „I-am cerut Moşului să devin Shaolin!

David Popovici şi-a setat obiectivul, înainte de Campionetele Mondiale

David Popovici este dublu campion mondial și european / Profimedia

David Popovici a făcut dezvăluiri savuroase despre cel mai frumos cadou primit de Crăciun. Campionul mondial a declarat că în copilărie şi-a dorit să devină Shaolin, anume un luptător japonez, şi a primit în schimb două cozi de mătură pe care erau inscrpţionate litere din alfabetul nipon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

2022 a fost un an excepţional pentru David Popovici. Sportivul a reuşit să bată recorduri mondiale şi europene şi să devină multiplu campion european şi mondial. Acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, David are câteva zile libere pe care le va petrece cu familia.

David Popovici, dezvăluiri savuroase despre cel mai frumos cadou primit de Crăciun

David Popovici, cel mai prolific sportiv român în 2022, în vârstă de 18 ani îşi aminteşte cu drag de perioada când îl aştepta cu sufletul la gură pe Moş Crăciun.

David Popovici a avut un mesaj special pentru fanii români, pe care i-a făcut mândri în acest an cu rezultatele sale extrordinare.

Le transmit oamenilor să se relaxeze în această perioadă, să stea cu familia, nu strică niciodată o întrunire, noi asta vom face. Este puţin trist că avem nevoie de ocazii să ne vedem cu toţii mai des”, a spus el, citat de news.ro.

Reclamă

Sportivul abia aşteaptă să retrăiască emoţiile sosirii Moşului.

„Crăciunul pentru mine înseamnă să nu pot adormi seara de entuziasm şi să-mi doresc să-l prind noaptea când vine, dar să nu-l văd niciodată de obosit ce sunt şi să dorm ca un buştean. Când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc şi la zăpadă, n-am mai avut parte noi în ultimii ani, dar sper să avem parte anul acesta”, a precizat Popovici.

David Popovici nu ştie ce să-i ceară lui Moş Crăciun

Popovici n-a fost des cu colindul atunci când era mic, însă amintirile lui legate de Crăciun şi copilărie sunt puternice. Înotătorul are un obiect primit de la Moş, pe care îl păstrează şi acum.

Reclamă 4 / 0/3

„Cea mai frumoasă amintire cu dimineaţa de Crăciun este de când mi-am dorit şi i-am cerut moşului să devin shaolin şi m-am trezit dimineaţa cu două beţe, de fapt două cozi de mătură, pe care erau scrise cu markerul nişte litere aleatoriu în japoneză… A fost cel mai tare cadou, încă am beţele acelea”, îşi aminteşte David Popovici.

Campionul în vârstă de 18 ani nu ştie ce să-i ceară lui Moş Crăciun în acest an şi recunoaşte că-i place mai mult să ofere daruri, decât să primească. Deşi n-a avut timp de shopping, este dispus să le ofere părinţilor săi absolut orice.

Nu m-am gândit ce îmi doresc eu de Crăciun, nici la ce le voi lua părinţilor, dar ştiu ceea ce mă bucură pe mine cel mai mult: să fac cadouri oamenilor dragi. Mereu când ofer un cadou si fac fericit pe cineva mă simt mai bine decât dacă primesc eu ceva. Nu ştiu dacă neapărat anul acesta, dar vreau să le dau alor mei măcar ce mi-au oferit ei de-a lungul vieţii, dacă nu chiar înmulţit”, a adăugat el.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și