Închide meniul
Video

Românca de 15 ani care face senzaţie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, competiţie LIVE în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 6 decembrie 2023, 9:55 / Actualizat: 6 decembrie 2023, 14:50

Reclamă

Românca de 15 ani care face senzaţie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Aissia Prisecariu / COSR

Românca de 15 ani care face senzaţie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt este Aissia Claudia Prisecariu. Aissia a concurat în această dimineaţă LIVE în AntenaPLAY, în proba de 200 de metri spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca e una dintre speranţele României la nataţie. Aissia Claudia Prisecariu a ieşit pe 7 în seriile de la 200 metri spate şi s-a calificat în semifinale cu cel de al 16-lea timp.

Românca de 15 ani care face senzaţie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, competiţie LIVE în AntenaPLAY

Aissia Claudia Prisecariu este legitimată la clubul Sportiv Dinamo Bucureşti. Ea este născută pe 15 aprilie 2008.

A început a doua zi de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, competiţie transmisă LIVE în AntenaPLAY. Spectacolul este asigurat încă din această dimineaţă, prima cursă a unui sportiv român aducând şi prima calificare în semifinale.

Sesiunea de dimineaţă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt este LIVE şi pe as.ro/live.

Reclamă

Răzvan Florea are încredere deplină în David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Competiţia e în AntenaPLAY

Răzvan Florea are încredere deplină în David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Medaliatul olimpic de la Atena, din 2004, speră ca „Regele Nataţiei” să îi calce pe urme şi să îi depăşească performanţele.

David Popovici şi-a făcut încălzirea în competiţia spectaculoasă de la Otopeni. Popovici, Patrick Dinu, Mihai Gergely şi Constantin Stoica au terminat pe locul secund seria lor. S-au calificat în finală cu al 6-lea timp. Tricolorii au luptat pentru medalii ieri, de la 19:04, live în AntenaPLAY. Popovici şi colegii lui au încheiat pe 7.

Prima reacţie a lui David Popovici, după finala de ştafetă 4×50 de metri liber: „Suntem aici să ne întrecem cu cei mai buni”

David Popovici a avut un discurs de mare campion la finalul finalei şi a spus că a scăpat de emoţiile primei probe la care a participat. Campionatele Europene de înot în bazin scurt sunt live în AntenaPLAY, în perioada 5 – 10 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Eu unul mă simt foarte bine, cred că fiecare dintre noi am mers mai bine. Am îmmbunătăţit timpul ca o echipă, ca o ştafetă. Am intrat şi am şi ieşit cu zâmbetul pe buze. Este o concurenţă foarte puternic, dar de asta suntem aici să câştigăm experienţă şi să ne întrecem cu cei mai buni din lume. Întotdeauna eu consider că prima cursă e cea mai grea. Acum am scăpat de emoţiile de început şi de abia aştept să avem şi probele individuale. O să fie lume multă, deja este sold-out„, a spus David Popovici în exclusivitate pentru AntenaSport.

În componenţa David Popovici, George Alexandru Stoica-Constantin, Mihai Gergely, Patrick-Sebastian Dinu, cvartetul tricolor fost cronometrat cu timpul de 1.25:93.

Titlul european a fost câştigat de Marea Britanie, urmată de Italia şi Grecia.

Ce urmează pentru David Popovici, după finala de la ştafetă 4×50 m liber

Se ştie ce urmează pentru David Popovici, după finala de la ştafetă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. La competiţia de la Otopeni, care se vede live în AntenaPLAY, „Regele nataţiei” va concura în alte două probe.

David Popovici a participat, alături de Patrick Dinu, Mihai Gergely şi Constantin Stoica, la proba de ştafetă 4×50 m liber. Aceştia s-au clasat pe locul 7 în finala programată în sesiunea de seară.

David Popovici se pregăteşte de probele sale preferate, după participarea la ştafeta 4×50 m liber. Sportivul de la CS Dinamo va avea două zile de pauză, până la următoarea întrecere.

Popovici va lua parte în seriile probei de 200 m liber pe 8 decembrie, vineri, în sesiunea de dimineaţă, de la ora 9:40. Ulterior, în aceeaşi zi, însă în sesiunea de seară, vor avea loc şi semifinalele probei de 200 m liber.

Reclamă

Sâmbătă, de la ora 10:15, David Popovici va participa în seriile probei de 100 m liber. În aceeaşi zi, de la ora 18:06, campionul român va participa şi în finala de la 200 m liber, în cazul în care se va califica.

Tot sâmbătă, de la ora 19:31, David Popovici va concura cel ma probabil şi în semifinalele probei de 100 m liber, fiind favorit să treacă de serii.

În cazul în care va obţine un timp bun în semifinale, David Popovici va avea ocazia să se lupte pentru medalie în finala probei de 100 m liber. Finala va fi programată duminică, în ultima zi de concurs de la Otopeni, de la ora 19:08.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și