Închide meniul

David Popovici, după locul patru la 200 de metri liber, la CE în bazin scurt: „Nu am de ce să mă întristez. Sunt foarte obosit”

Dan Roșu Publicat: 10 decembrie 2023, 0:06 / Actualizat: 24 decembrie 2023, 18:20

Reclamă
David Popovici, după locul patru la 200 de metri liber, la CE în bazin scurt: „Nu am de ce să mă întristez. Sunt foarte obosit

David Popovici, după locul 4 de la 200 de metri liber, la CE în bazin scurt

David Popovici, înaintea unei probe - Profimedia Images

David Popovici, clasat pe locul patru în finala probei de la 200 metri liber de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni, live în AntenaPLAY, a declarat la finalul cursei că nu poate face de fiecare dată cel mai bun timp al său, fiind dezamăgit totodată că nu a reuşit rezultatul de la Mondialele de la Melbourne de anul trecut. Cur

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu timpul de la Melbourne aş fi luat locul întâi aici (n.r. – 1 min 40 sec 79/100 la Campionatele Mondiale în bazin scurt de la Melbourne, în 2022). Numai că am mers cu o jumătate de secundă mai încet. Nu am cum să fac cel mai bun timp al meu de fiecare dată, asta e.

David Popovici, după locul patru de la 200 de metri liber, la CE în bazin scurt

Iar atât timp cât sunt conştient de asta nu am de ce să mă întristez. Nu sunt un mare fan al înotului în bazin scurt, sunt prea multe întoarceri pentru mine. Dar trebuie să privesc şi partea bună… adică având mai multe întoarceri mi le îmbunătăţesc şi pe cele puţine din bazinul lung.

Sunt foarte obosit, de abia aştept să dorm şi sper să dorm bine. Acum sunt aşteptat şi la testul antidoping… de abia aştept să ajung acasă. A fost o zi foarte grea pentru mine, care însă mă pregăteşte pentru concursurile importante care urmează”, a spus Popovici.

David Popovici luptă pentru aur la 100m liber (ora 19:08, LIVE în AntenaPLAY)

David Popovici luptă pentru aur la 100m liber, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. Campion mondial şi european în 2022 la 100 de metri în bazin lung, Popovici va încerca să îşi adauge în palmares şi titlul european în bazin scurt.

Reclamă

Finala lui David Popovici este în sesiunea de seară de duminică, de la ora 19:08, LIVE în AntenaPLAY şi pe AntenaStars.

Ultima zi de concurs de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni începe la 09:30, cu cea mai scurtă sesiune de dimineaţă de până acum. Trei români vor participa în serii.

Primul va fi Robert-Andrei Badea, care este programat în seria a doua la 400 de metri mixt masculin. Seria lui Badea este programată la 09:36.

Reclamă 4 / 0/3

După Badea, vom avea două românce în seriile la 400 de metri liber feminin. Ioana-Maria Ştirbu şi Diana-Gabriela Stiger sunt programate în seria a doua, de la ora 09:48.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și