Închide meniul
VIDEO

David Popovici, bronz în ultima zi a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt. România, două medalii la Otopeni

Alex Masgras Publicat: 10 decembrie 2023, 19:30 / Actualizat: 10 decembrie 2023, 21:01

Reclamă
David Popovici, bronz în ultima zi a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt. România, două medalii la Otopeni

David Popovici, bronz pentru România în ultima zi a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt

David Popovici, la ceremonia de premiere a probei de 100 de metri liber - Profimedia Images

David Popovici a cucerit medalia de bronz la 100 m liber, în ultima zi a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni, live în AntenaPLAY şi pe Antena Stars. Campion mondial şi european în 2022 la 100 de metri în bazin lung, Popovici a înotat fantastic în finala de la Otopeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala lui David Popovici a fost în sesiunea de seară de duminică, LIVE în AntenaPLAY şi pe AntenaStars. Înainte de finala de la 100 m liber, Robert Badea a încheiat pe locul cinci în finala de 400 m mixt, un alt rezultat remarcabil. Andrei Ungur este celalalt sportiv român care ne-a adus o medalie de bronz la 100 de metri spate.

David Popovici, bronz în ultima zi a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt

Update 19.20:  David Popovici a cucerit BRONZUL în finala de la 100 de metri liber! Campionul român a încheiat finala cu timpul de 46.05! Aurul a fost cucerit de Maxime Grousset, în timp ce pe locul secund s-a clasat Alessandro Miressi.

Update 19.14: David Popovici a intrat în sală, în uralele publicului!

Update 19.00: În scurt timp începe cursa lui David Popovici din finala la 100 de metri liber!

Reclamă

Update 18.58: Alberto Razzetti a cucerit medalia de aur la 400 de metri mixt şi a stabilit un nou record. A fost urmat de britanicul Duncan Scott şi de grecul Apostolos Papastamos. Puştiul de 16 ani, Robert-Andrei Badea, s-a clasat pe locul 5. Românul de 16 ani a obţinut o performanţă remarcabilă!

Update 18.52: Robert Badea a luptat eroic în finala la 400 de metri mixt. Românul de 16 ani s-a clasat pe locul 5! Performană remarcabilă!

Reclamă 4 / 0/3

Update 18.48:  Începe imediat finala la 400 m mixt, în care va concura şi Robert Badea.

Update 18.30: Robert Badea este primul român care va intra în bazin în sesiunea de seară. Va concura, de la ora 18:48, în finala de la 400 de metri mixt masculin.

Update 18.00: A început sesiunea de seară de la Otopeni! David Popovici luptă pentru medalia de aur de la ora 19:08, în AntenaPLAY şi pe Antena Stars.

Update 10:01: Avem confirmarea! Nici Diana Stiger, nici Ioana Ştirbu nu s-au calificat în finala de la 400 metri liber

Update 09:55: Diana Stiger s-a clasat pe 6, iar Ioana Ştirbu a încheiat seria pe ultimul loc, 9. Aşteptăm confirmarea să vedem dacă Diana Stiger a obţinut calificarea în finală. Ioana Ştirbu nu s-a calificat în finală

Update 09:42: Robert Badea a încheiat pe locul 5 seria lui, cu timpul 04:11:38. Românul s-a calificat în marea finală de la ora 18:48, cu cel de al şaptelea timp.

Clasamentul seriilor din proba de 400 metri mixt / captura AntenaSport
Clasamentul seriilor din proba de 400 metri mixt / captura AntenaSport

Update 09:37: Campionul olimpic Duncan Scott a câştigat prima cursă din această dimineaţă, la 400 de metri mixt

Reclamă

Update 09:30: Ultima zi de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt a început! Avem acum sesiunea de dimineaţă, cea mai scurtă din această săptămână

Ultima zi de concurs de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni începe la 09:30, cu cea mai scurtă sesiune de dimineaţă de până acum. Trei români vor participa în serii.

Primul va fi Robert-Andrei Badea, care este programat în seria a doua la 400 de metri mixt masculin. Seria lui Badea este programată la 09:36.

După Badea, vom avea două românce în seriile la 400 de metri liber feminin. Ioana-Maria Ştirbu şi Diana-Gabriela Stiger sunt programate în seria a doua, de la ora 09:48.

Sesiunea de dimineaţă (de la ora 09:30)

Sesiunea de seară (de la ora 18:00)

Ce a spus David Popovici despre finala probei de 100 de metri liber

David Popovici a vorbit despre finala de 100 de metri liber a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt, ce va avea loc duminică, de la ora 19:08, live în AntenaPLAY şi pe Antena Stars.

Popovici a acuzat programul încărcat al competiţiei de la Otopeni, înainte de ultima probă, unde se va duela din nou cu Matt Richards, campionul de la 200 de metri liber.

Popovici a obţinut al şaselea timp din faza semifinalelor, 46:48, fiind devansat de Maxime Grousset (45:63), Alessandro Miressi (45:76), Matthew Richards (46:23), Jacob Whittle (46:38) şi de Nando Nemeth (46:42).

„A fost un program foarte încărcat. Acum mi-am dat seama că nici nu am apucat să mă uit la a doua semifinală, dar m-am calificat automat, pentru că am ieşit al doilea din serie. Program foarte încărcat, greu, dar un antrenament foarte bun pentru concursurile ce o să vină şi cele foarte importante pentru mine.

Mă simt bine, mă simt decent. Nu cred că e bine să te simţi prea bine, că după ţi se poate întâmpla ceva rău. Mă simt binişor, decent. Asta e starea mea cea mai bună.

Sunt curios cum o să decurgă proba de mâine, mi-aş fi dorit să fie şi Patrick. Dacă despre mine se zice că sunt tânăr şi mic, el e şi mai mic, şi mai tânăr. Şi e bun, e bun rău de tot”, a spus Popovici, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și