Închide meniul
Video

David Popovici, entuziasmat după cursa care a dus România în finală: „Am înotat foarte repede”! Competiţia e în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 5 decembrie 2023, 11:19

David Popovici, entuziasmat după cursa care a dus România în finală

David Popovici vorbeşte la microfonul AntenaSport, imediat după cursa de la 4x50 de metri liber / AntenaSport

David Popovici a fost entuziasmat după cursa care a dus România în finală. Dublul campion mondial a vorbit la microfonul AntenaSport imediat după cursă, înainte de a se afla că România s-a calificat în finala la 4×50 de metri liber. Europenele de Înot în bazin scurt sunt LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obţinut calificarea în finală cu cel de al şaselea timp. Marea Britanie, Italia şi Grecia au avut cei mai buni timpi la ştafeta de 4×50 de metri liber masculin.

David Popovici, entuziasmat după cursa care a dus România în finală: „Am înotat foarte repede”

Vedem acum dacă ne-am calificat. Urmează momentul ăsta, să înoate a treia serie. Am înotat foarte repede şi, nu vreau să mă grăbesc, dar aş spune că avem mari şanse să ne calificăm”, a spus David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport, imediat după cursa foarte bună de la ştafetă.

A fost o veste bună pentru dimineaţă, s-a simţit destul de rapid, dar rămâne de văzut acum”, a fost o altă reacţie exclusivă pentru AntenaSport din echipa de ştafetă a României.

Reacţiile primilor români care au concurat la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt. Vlad Stancu: „Sunt foarte mulţumit”

Primii români au intrat deja în bazin la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt 2023. Iată reacţiile primilor români care au concurat la Campionatele Europene de la Otopeni, transmise LIVE în AntenaPLAY în perioada 5-10 decembrie 2023.

Anastasia Maria Bako, Nandor Nagy şi Vlad Stancu s-au arătat cu toţii mulţumiţi de cum au evoluat. Românii sunt extrem de entuziasmaţi să concureze în faţa propriilor fani la Europenele de la Otopeni.

Bine. Aşteptăm ştafeta care va urma. Ne-am încălzit pentru ea şi sper să facem o cursă bună diseară şi să ne calificăm.

Foarte bine (n.r.se simte) De-abia aştept să vină un număr cât mai mare de oameni diseară şi să fie galerie frumoasă”, a declarat Anastasia Maria Bako, care s-a clasat pe locul 7 în seria a 2-a a calificărilor la 50 m liber feminin.

Nandor Nagy: „Atmosfera este foarte faină”

Obosit. Locul 4 în seria mea, un timp foarte bun, cu două secunde jumate mai bun decât timpul de deschidere, sunt mulţumit.

Se simt un pic emoţiile, dar atmosfera este foarte faină şi ne bucurăm foarte mult să concurăm acasă.

(n.r.: obiectivul) Să fac cel mai bun timp la toate probele şi de acolo totul e cireaşa de pe tort”, a spus Nandor Nagy, care s-a clasat pe locul 4 seria a 2-a a calificărilor la 400 m liber.

Vlad Stancu, entuziasmat să înoate cu atâţia fani români în tribune

Cunoscutul Vlad Stancu a vorbit şi el, la microfonul AntenaSport, după ce a concurat în proba de 400 de metri liber. Stancu s-a clasat pe 7 şi, din păcate, a ratat finala.

Da, mulţumit. Este exact ca în timpul meu, dar sunt foarte mulţumit.

Mişto, mi-a plăcut”, a spus Vlad Stancu după ce a intrat în bazin în această dimineaţă.

Lotul României pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Lotul României pentru Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni, va fi alcătuit din următorii:

David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stigher, Ioana Știrbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicușan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Rațiu, Anastasia Bako, Daria Silișteanu, Alexandru Stoica.

Antrenori: Adrian Rădulescu, Iulia Becheru, Andrei Pinticanu, Radu Claudiu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe, Mircea Purcaru, Cătălin Ungur.
Antrenor federal: Silviu Anastase.

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni este cea mai importantă competiție de înot a anului din Europa. Evenimentul este organizat de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics, și va avea loc în perioada 5-10 decembrie 2023 în incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și