Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţiile primilor români care au concurat la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt. Vlad Stancu: „Sunt foarte mulţumit”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 decembrie 2023, 10:32

Reclamă
Reacţiile primilor români care au concurat la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt. Vlad Stancu: „Sunt foarte mulţumit

Reacţiile primilor români care au concurat la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt

Vlad Stancu, după proba de 400 metri liber / AntenaSport

Primii români au intrat deja în bazin la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt 2023. Iată reacţiile primilor români care au concurat la Campionatele Europene de la Otopeni, transmise LIVE în AntenaPLAY în perioada 5-10 decembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anastasia Maria Bako, Nandor Nagy şi Vlad Stancu s-au arătat cu toţii mulţumiţi de cum au evoluat. Românii sunt extrem de entuziasmaţi să concureze în faţa propriilor fani la Europenele de la Otopeni.

Reacţiile primilor români care au concurat la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt

Bine. Aşteptăm ştafeta care va urma. Ne-am încălzit pentru ea şi sper să facem o cursă bună diseară şi să ne calificăm.

Foarte bine (n.r.se simte) De-abia aştept să vină un număr cât mai mare de oameni diseară şi să fie galerie frumoasă”, a declarat Anastasia Maria Bako, care s-a clasat pe locul 7 în seria a 2-a a calificărilor la 50 m liber feminin.

Nandor Nagy: „Atmosfera este foarte faină”

Obosit. Locul 4 în seria mea, un timp foarte bun, cu două secunde jumate mai bun decât timpul de deschidere, sunt mulţumit.

Reclamă

Se simt un pic emoţiile, dar atmosfera este foarte faină şi ne bucurăm foarte mult să concurăm acasă.

(n.r.: obiectivul) Să fac cel mai bun timp la toate probele şi de acolo totul e cireaşa de pe tort”, a spus Nandor Nagy, care s-a clasat pe locul 4 seria a 2-a a calificărilor la 400 m liber.

Vlad Stancu, entuziasmat să înoate cu atâţia fani români în tribune

Cunoscutul Vlad Stancu a vorbit şi el, la microfonul AntenaSport, după ce a concurat în proba de 400 de metri liber. Stancu s-a clasat pe 7 şi, din păcate, a ratat finala.

Reclamă 4 / 0/3

Da, mulţumit. Este exact ca în timpul meu, dar sunt foarte mulţumit.

Mişto, mi-a plăcut”, a spus Vlad Stancu după ce a intrat în bazin în această dimineaţă.

David Popovici intră şi el în bazin în această dimineaţă!

Au început Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Competiţia care va avea loc la Otopeni va putea fi urmărită în perioada 5-10 decembrie LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Românii iau cu asalt medaliile!

David Popovici începe încă de astăzi competiţia LIVE în AntenaPLAY! Dublul campion mondial va concura în proba de ştafetă 4×50 m liber, care este programată la ora 10:53.

Programul românilor în sesiunea de dimineaţă:

Ora 9:36 – 400 m mixt feminin – Brigitta Vass;
Ora 9:48 – 400 m liber masculin – Vlad Stancu, Nandor Nagy;
Ora 10:05 – 50 m liber feminin – Anastasia Bako;
Ora 10:16 – 50 m spate masculin – Denis Popescu, Andrei Ungur, Daniel Nicușan, Andrei Anghel;
Ora 10:24 – 100 m bras feminin;
Ora 10:38 – 100 m fluture masculin – Vlad Mihalache;
Ora 10:46 – Ștafetă 4×50 m liber feminin – România;
Ora 10:53- Ștafetă 4×50 m liber masculin – România – David Popovici, Alexandru Stoica, Mihai Gergely şi Patrick Dinu
Ora 11:04 – 800 m liber feminin – Diana Stiger;

David Popovici este vedeta Campionatelor Europene de înot în bazin scurt, care se desfăsoară la Otopeni, în perioada 5-10 decembrie. David Popovici va concura la 2 probe: 100 şi 200 de metri liber. În schimb, Vlad Stancu ca participa în probele sale favorite: 400, 800 şi 1500 de metri liber.

Românii se luptă pentru medalii în direct în AntenaPLAY

Sesiunea de dimineaţă (ora 09:30)

Reclamă

Sesiunea de seară (de la ora 18:00)

Lotul României pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Lotul României pentru Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni, va fi alcătuit din următorii:

David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stigher, Ioana Știrbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicușan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Rațiu, Anastasia Bako, Daria Silișteanu, Alexandru Stoica.

Antrenori: Adrian Rădulescu, Iulia Becheru, Andrei Pinticanu, Radu Claudiu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe, Mircea Purcaru, Cătălin Ungur.
Antrenor federal: Silviu Anastase.

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni este cea mai importantă competiție de înot a anului din Europa. Evenimentul este organizat de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics, și va avea loc în perioada 5-10 decembrie 2023 în incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și