Închide meniul

David Popovici, lecție de modestie după ce a câștigat medalia de aur la proba de 200 metri liber! Mesajul transmis după un nou record la CM de juniori din Peru

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2022, 3:19 / Actualizat: 1 septembrie 2022, 5:12

David Popovici, lecție de modestie după ce a câștigat medalia de aur la proba de 200 metri liber! Mesajul transmis după un nou record la CM de juniori din Peru

Suma pe care o primeşte David Popovici de la MTS pentru cele două medalii de aur

David Popovici, pe podiumul de premiere / Profimedia Images

David Popovici a oferit o lecție de modestie după ce a câștigat medalia de aur la proba de 200 metri liber. Campionul nostru a avut un mesaj special după prestația de senzație de la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici n-a avut rival în finala de la 200 de metri liber, unde a terminat cu timpul formidabil de 01:46.18. La final, acesta a oferit o reacție modestă.

David Popovici, lecție de modestie după ce a câștigat medalia de aur la proba de 200 metri liber

David Popovici le-a mulțumit susținătorilor din public, care i-au oferit o motivație în plus. Chiar dacă a doborât recordul competitiei în finala de 200 de metri liber, ”Regele Natației” a descris performanța ca fiind ”destul de bună”.

„Mă distrez, publicul mă ajută mult, cu siguranță. A fost o cursă destul de bună, sunt fericit și e totul bine”, a declarat David Popovici, potrivit voyo.ro.

David Popovici, aur și la ştafetă 4×100 m liber

David Popovici a câştigat medalia de aur, în proba de ştafetă 4×100 de metri liber, alături de Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma şi Patrick Dinu. Echipa României a obţinut o performanţă incredibilă la Campionatul Mondial de juniori de la Lima.

Reclamă

Ştafeta de 4×100 de metri liber l-a avut în frunte pe David Popovici, care a intrat primul în bazin. 47.07 a fost timpul cu care „Regele Natației” a schimbat după 100 de metri, având un avans considerabil.

Au urmat ceilalți tricolori, care au fost amenințați de Franța și Lituania în lupta pentru primul loc. Echipa formată din tinerii sportivi a obţinut timpul formidabil de 03:18.84.

Obiectivul lui David Popovici la Lima

“Pentru aceată competiţie, la fel ca la majoritatea altor întreceri, nu mi-am propus ceva anume. Obiectivele sunt să mă distrez, să mă bucur, să înot repede şi să profit la maxim de atmosfera minunată.

Reclamă 4 / 0/3

Nu se întâmplă adesea să mă gândesc la trecut, dar mă gândesc mereu la viitor. Viitorul este imaginaţie. Viitorul trebuie abordat pas cu pas, cărămidă cu cărămidă. Sunt multe aspecte tehnice care necesită atenţia noastră şi este mult de muncă.

Ocazional putem face ceva foarte frumos. Doborârea unui record mondial este cool, dar potenţialul de a fi mai rapid nu are limite. Deci de ce ne-am pune o limită nouă înşine când ştim că putem realiza mai multe?

Cred că am făcut tot ceea ce mi-am dorit ca înotător la juniori, dar să vedem ce voi putea face la Lima şi poate voi putea surprinde săptămâna aceasta”, a spus David Popovici, citat de news.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și